Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de buurt Oterleek

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Oterleek.

  Donderdag 12 oktober 2017

  Oterleek

  Dit Airbnb vakantiehuis in Oterleek in de gemeente Alkmaar is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Jacqueline die sinds 1 oktober 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb vakantiehuis is 67,00 euro.

  Alkmaar » Schermer » Oterleek » 1842GS

  Maandag 9 oktober 2017

  Nice basic family house in a polder nearby Alkmaar

  Deze Airbnb woning in Verspreide huizen Lange Molenweg, Korte Molenweg in Schermeer is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 7 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Herman die sinds 1 mei 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 67,00 euro.

  Alkmaar » Schermer » Oterleek » 1842EN
  Studio met eigen tuin + Finse sauna

  Deze Airbnb bungalow in Verspreide huizen Lange Molenweg, Korte Molenweg in Schermeer is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Piet die sinds 1 januari 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb bungalow is 74,00 euro.

  Alkmaar » Schermer » Oterleek » 1842EE

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?