Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de buurt Schermerhorn

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Schermerhorn.

  Dinsdag 10 oktober 2017

  Townhouse near beaches + Amsterdam

  Deze Airbnb woning in Schermerhorn in de gemeente Alkmaar is geschikt voor maximaal 7 gasten en heeft een minimum verblijf van 6 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 4 slaapkamers met 7 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Edwin die sinds 1 juli 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 108,00 euro.

  Alkmaar » Schermer » Schermerhorn » 1636VB
  Schermerhorn: Uniek Overnachten in Vogelreservaat

  Deze Airbnb kamer in Verspreide huizen in de polder Mijzen in Schermerhorn is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Marlou die sinds 1 december 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 72,00 euro.

  Alkmaar » Schermer » Schermerhorn » 1636WD

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?