Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de wijk Vroonermeer

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de wijk Vroonermeer.

  Donderdag 12 oktober 2017

  Big house with lovely garden & nearby the sea!

  Deze Airbnb woning in Vroonermeer-Zuid in Huiswaard-Zuid is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 4 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Jan die sinds 1 juni 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 92,00 euro.

  Alkmaar » Vroonermeer » Vroonermeer-Zuid » 1822JD

  Maandag 9 oktober 2017

  Luxe appartement in Alkmaar

  Dit Airbnb appartement in Vroonermeer-Zuid in Huiswaard-Zuid is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 6 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Laura die sinds 1 mei 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 62,00 euro.

  Alkmaar » Vroonermeer » Vroonermeer-Zuid » 1822MD

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?