Airbnb kamers en woningen in de buurt Staatsliedenkwartier en Landstraten

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Staatsliedenkwartier en Landstraten.

Alkmaar heeft nu een eigen 112 Facebook pagina

  Maandag 9 oktober 2017

  Comfortable house in centre

  Deze Airbnb woning in Staatsliedenkwartier en Landstraten in Zuid is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Thessa die sinds 1 september 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 67,00 euro.

  Alkmaar > Zuid > Staatsliedenkwartier en Landstraten > 1814BR
  Authentic home, 1906, at a canal

  Dit herenhuis in Staatsliedenkwartier en Landstraten in Zuid is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Kelly die sinds 1 augustus 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit herenhuis is 67,00 euro.

  Alkmaar > Zuid > Staatsliedenkwartier en Landstraten > 1814BV
  Nice apartment with balcony in Alkmaar

  Dit Airbnb appartement in Staatsliedenkwartier en Landstraten in Zuid is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Nomi die sinds 1 augustus 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 56,00 euro.

  Alkmaar > Zuid > Staatsliedenkwartier en Landstraten > 1814AC
  Holiday Home Alkmaar

  Dit herenhuis in Staatsliedenkwartier en Landstraten in Zuid is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Nadia die sinds 1 juli 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit herenhuis is 128,00 euro.

  Alkmaar > Zuid > Staatsliedenkwartier en Landstraten > 1814BH

  Zaterdag 7 oktober 2017

  welcome in Amsterdam / Alkmaar

  Dit Airbnb appartement in Staatsliedenkwartier en Landstraten in Zuid is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Bram die sinds 1 maart 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 47,00 euro.

  Alkmaar > Zuid > Staatsliedenkwartier en Landstraten > 1814RZ
  Cozy room with terrace in Alkmaar channel house.

  Deze Airbnb kamer in Staatsliedenkwartier en Landstraten in Zuid is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft toilet. Bij aankomst word je welkom geheten door Michel & Helen die sinds 1 mei 2010 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 36,00 euro.

  Alkmaar > Zuid > Staatsliedenkwartier en Landstraten > 1814BR

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Staatsliedenkwartier en Landstraten

  Instellen

  Meer nieuws in Staatsliedenkwartier en Landstraten

  © 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement