Airbnb kamers en woningen in de buurt Centrum Almere Stad

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Centrum Almere Stad.

Donderdag 12 oktober 2017

Comfortable Bed and breakfast private room

Deze Airbnb kamer in Centrum Almere-Stad in Almere-Stad is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 2 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Gerard die sinds 1 november 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 77,00 euro.

Dinsdag 10 oktober 2017

Ap. with great view near Amsterdam

Dit Airbnb appartement in Centrum Almere-Stad in Almere-Stad is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Marco die sinds 1 augustus 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 93,00 euro.

Maandag 9 oktober 2017

Room in lovely flat, close to Amsterdam

Dit herenhuis in Centrum Almere-Stad in Almere-Stad is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Elena die sinds 1 juli 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit herenhuis is 26,00 euro.

Meer nieuws in Centrum Almere Stad

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement