Airbnb kamers en woningen in de buurt Literatuurwijk

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Literatuurwijk.

Donderdag 12 oktober 2017

Charmante villa met zwembad

Deze Airbnb villa in Literatuurwijk in Almere-Stad is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 4 slaapkamers met 6 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Erwin die sinds 1 oktober 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb villa is 133,00 euro.

Dinsdag 10 oktober 2017

Guest House Open Doors close to Amsterdam

Deze Airbnb kamer in Literatuurwijk in Almere-Stad is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Milly die sinds 1 maart 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 54,00 euro.

Maandag 9 oktober 2017

spacious room

Deze Airbnb kamer in Literatuurwijk in Almere-Stad is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Aicheline die sinds 1 februari 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 36,00 euro.

Meer nieuws in Literatuurwijk

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent