Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de gemeente Alphen aan den Rijn

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de gemeente Alphen aan den Rijn.

  Vrijdag 13 oktober 2017

  2 person room, bathroom and balcony Leiden

  Deze Airbnb kamer in Rijndijk in Hazerswoude-Rijndijk is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 7 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door The Budget Hotel die sinds 1 oktober 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 71,00 euro.

  Alphen aan den Rijn » Hazerswoude-Rijndijk » Rijndijk » 2394AC
  Spacious Studio Leiden Area

  Deze Airbnb kamer in Rijndijk in Hazerswoude-Rijndijk is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 6 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door The Budget Hotel die sinds 1 oktober 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 142,00 euro.

  Alphen aan den Rijn » Hazerswoude-Rijndijk » Rijndijk » 2394AC
  Spacious 2 story appartment Leiden

  Dit Airbnb appartement in Rijndijk in Hazerswoude-Rijndijk is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 6 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door The Budget Hotel die sinds 1 oktober 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 213,00 euro.

  Alphen aan den Rijn » Hazerswoude-Rijndijk » Rijndijk » 2394AC
  Single room with balcony with a (river)view Leiden

  Deze Airbnb kamer in Rijndijk in Hazerswoude-Rijndijk is geschikt voor maximaal 1 gast en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door The Budget Hotel die sinds 1 oktober 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 71,00 euro.

  Alphen aan den Rijn » Hazerswoude-Rijndijk » Rijndijk » 2394AC

  Donderdag 12 oktober 2017

  1-3 persoons kamer Leiden

  Deze Airbnb kamer in Rijndijk in Hazerswoude-Rijndijk is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door The Budget Hotel die sinds 1 oktober 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 71,00 euro.

  Alphen aan den Rijn » Hazerswoude-Rijndijk » Rijndijk » 2394AC

  Maandag 9 oktober 2017

  2 persoons kamer Leiden

  Deze Airbnb kamer in Rijndijk in Hazerswoude-Rijndijk is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door The Budget Hotel die sinds 1 oktober 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 71,00 euro.

  Alphen aan den Rijn » Hazerswoude-Rijndijk » Rijndijk » 2394AJ
  Charmante kamer in het Groene Hart

  Deze Airbnb kamer in Rijndijk in Hazerswoude-Rijndijk is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Lucia die sinds 1 juli 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 72,00 euro.

  Alphen aan den Rijn » Hazerswoude-Rijndijk » Rijndijk » 2394AH

  Vrijdag 6 oktober 2017

  Vacation home country side/ self-catering

  Deze Airbnb woning in Hoogendoornlaan in Steekterpolder is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Christa die sinds 1 januari 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 71,00 euro.

  Alphen aan den Rijn » Steekterpolder » Hoogendoornlaan » 2407AB
  One room has 2 x 1 pers. bed or 1 room 2p. bed

  Deze Airbnb kamer in Boskoop in de gemeente Alphen aan den Rijn is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Ria die sinds 1 maart 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 62,00 euro.

  Alphen aan den Rijn » Boskoop » Zuidwijk » 2771CC
  Tuinhuis met terras, veranda en sauna

  Deze Airbnb hut in Dorpsstraat in Hazerswoude-Dorp is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Kees die sinds 1 juni 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb hut is 46,00 euro.

  Alphen aan den Rijn » Hazerswoude-Dorp » Buitengebied Hazerswoude-Dorp » 2391EG
  Appartment sleep on a farm

  Dit Airbnb appartement in Ziende in Zwammerdam is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 7 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Linda die sinds 1 juni 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 57,00 euro.

  Alphen aan den Rijn » Zwammerdam » Zwammerdam Dorp » 2471XK
  Country side farmlogies 1/self-catering

  Deze Airbnb kamer in Hoogendoornlaan in Steekterpolder is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Christa die sinds 1 januari 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 57,00 euro.

  Alphen aan den Rijn » Steekterpolder » Hoogendoornlaan » 2407AB
  Lovely studio on a Dairy farm!

  Dit Airbnb appartement in Ziende in Zwammerdam is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 5 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Linda die sinds 1 juni 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 67,00 euro.

  Alphen aan den Rijn » Zwammerdam » Zwammerdam Dorp » 2471XK
  Country side Farmlogies 2/Bed and Breakfast

  Deze Airbnb kamer in Hoogendoornlaan in Steekterpolder is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Christa die sinds 1 januari 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 71,00 euro.

  Alphen aan den Rijn » Steekterpolder » Hoogendoornlaan » 2407AB
  luxe apartment centraal in randstad (ook miva )

  Dit Airbnb appartement in Plan Zuid in Hazerswoude-Dorp is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Stephan die sinds 1 augustus 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 52,00 euro.

  Alphen aan den Rijn » Hazerswoude-Dorp » Hazerswoude-Dorp-West » 2391GV
  Chestnut Lodge, luxe vakantie lodge

  Deze Airbnb woning in Zuideinde in Aarlanderveen is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Maria die sinds 1 augustus 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 98,00 euro.

  Alphen aan den Rijn » Aarlanderveen » Zuideinde » 2445AT
  Comfortable, Affordable, Dutchable

  Deze Airbnb kamer in Planetenbuurt in Ridderveld is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Wil die sinds 1 december 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 51,00 euro.

  Alphen aan den Rijn » Ridderveld » Planetenbuurt-Zuid » 2402AA
  Beleef het boerenleven van dichtbij

  Deze Airbnb hut in Ziende in Zwammerdam is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 5 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Linda die sinds 1 juni 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb hut is 81,00 euro.

  Alphen aan den Rijn » Zwammerdam » Zwammerdam Dorp » 2471XK
  Farm logies/bed and breakfast

  Deze Airbnb Bed & Breakfast in Hoogendoornlaan in Steekterpolder is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 5 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Christa die sinds 1 januari 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb Bed & Breakfast is 81,00 euro.

  Alphen aan den Rijn » Steekterpolder » Hoogendoornlaan » 2407AB
  Cozy Cottage, Fast Acces To All Major Cities

  Deze Airbnb woning in Ridderbuurt in Ridderveld is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 5 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Addy die sinds 1 januari 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 60,00 euro.

  Alphen aan den Rijn » Ridderveld » Ridderbuurt » 2402NG

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Alphen aan den Rijn

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?