Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de wijk Boskoop

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de wijk Boskoop.

  Vrijdag 6 oktober 2017

  One room has 2 x 1 pers. bed or 1 room 2p. bed

  Deze Airbnb kamer in Boskoop in de gemeente Alphen aan den Rijn is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Ria die sinds 1 maart 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 62,00 euro.

  Alphen aan den Rijn » Boskoop » Zuidwijk » 2771CC
  Landelijke B&B Spoelhof

  Deze Airbnb kamer in Otweg en Rijneveld in Boskoop is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Sandra die sinds 1 april 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 129,00 euro.

  Alphen aan den Rijn » Boskoop » Rijneveld-Zuid » 2771XP
  Cosy room with a nice view

  Deze Airbnb kamer in Snijdelwijk in Boskoop is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Lisa die sinds 1 november 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 34,00 euro.

  Alphen aan den Rijn » Boskoop » Vogelbuurt » 2771SG
  Huis in tuin op geweldige plek

  Deze Airbnb hut in Boskoop in de gemeente Alphen aan den Rijn is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Barry die sinds 1 juli 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb hut is 77,00 euro.

  Alphen aan den Rijn » Boskoop » Zuidwijk » 2771BH
  2 onder 1 kap woning

  Deze Airbnb woning in Boskoop in de gemeente Alphen aan den Rijn is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Trudy die sinds 1 december 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 200,00 euro.

  Alphen aan den Rijn » Boskoop » Biezen-West » 2771DD
  appartement met schitterende kamers

  Deze Airbnb flat in Spoelwijk in Boskoop is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 6 bedden en heeft toilet. Bij aankomst word je welkom geheten door Mona die sinds 1 januari 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb flat is 134,00 euro.

  Alphen aan den Rijn » Boskoop » Spoelwijk » 2771NG
  Rustige kamer in vrijstaand huis .

  Deze Airbnb kamer in Boskoop in de gemeente Alphen aan den Rijn is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Ria die sinds 1 maart 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 62,00 euro.

  Alphen aan den Rijn » Boskoop » Zuidwijk » 2771CC
  Landelijke B&B Spoelhof

  Deze Airbnb kamer in Spoelwijk in Boskoop is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Sandra die sinds 1 april 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 88,00 euro.

  Alphen aan den Rijn » Boskoop » Rijneveld-Zuid » 2771NB

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Boskoop

  Instellen

  Buurten in Boskoop

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?