Airbnb kamers en woningen in de buurt Zuidwijk

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Zuidwijk.

  Vrijdag 6 oktober 2017

  One room has 2 x 1 pers. bed or 1 room 2p. bed

  Deze Airbnb kamer in Boskoop in de gemeente Alphen aan den Rijn is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Ria die sinds 1 maart 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 62,00 euro.

  Alphen aan den Rijn > Boskoop > Zuidwijk > 2771CC
  Rustige kamer in vrijstaand huis .

  Deze Airbnb kamer in Boskoop in de gemeente Alphen aan den Rijn is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Ria die sinds 1 maart 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 62,00 euro.

  Alphen aan den Rijn > Boskoop > Zuidwijk > 2771CC
  Huis in tuin op geweldige plek

  Deze Airbnb hut in Boskoop in de gemeente Alphen aan den Rijn is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Barry die sinds 1 juli 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb hut is 77,00 euro.

  Alphen aan den Rijn > Boskoop > Zuidwijk > 2771BH

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Zuidwijk

  Instellen

  Buurten in Boskoop

  Meer nieuws in Zuidwijk

  © 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement