Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de wijk Ridderveld

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de wijk Ridderveld.

  Vrijdag 6 oktober 2017

  Comfortable, Affordable, Dutchable

  Deze Airbnb kamer in Planetenbuurt in Ridderveld is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Wil die sinds 1 december 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 51,00 euro.

  Alphen aan den Rijn » Ridderveld » Planetenbuurt-Zuid » 2402AA
  Cozy Cottage, Fast Acces To All Major Cities

  Deze Airbnb woning in Ridderbuurt in Ridderveld is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 5 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Addy die sinds 1 januari 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 60,00 euro.

  Alphen aan den Rijn » Ridderveld » Ridderbuurt » 2402NG
  slaapbank

  Deze Airbnb kamer in Horstenbuurt in Ridderveld is geschikt voor maximaal 1 gast en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 0 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Mike die sinds 1 maart 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 25,00 euro.

  Alphen aan den Rijn » Ridderveld » Horstenbuurt-Noord » 2402SG
  Huge 19th Century Farm. Big Groups. Great Location

  Deze Airbnb woning in Ridderbuurt in Ridderveld is geschikt voor maximaal 8 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 6 slaapkamers met 8 bedden en heeft 3 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Addy die sinds 1 januari 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 165,00 euro.

  Alphen aan den Rijn » Ridderveld » Ridderbuurt » 2402NG
  Single, bed & coffee

  Deze Airbnb kamer in Planetenbuurt in Ridderveld is geschikt voor maximaal 1 gast en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Wil die sinds 1 december 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 19,00 euro.

  Alphen aan den Rijn » Ridderveld » Planetenbuurt-Zuid » 2402AM
  Luxe maisonette apartement

  Dit Airbnb appartement in Componistenbuurt in Ridderveld is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 5 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Ivonne die sinds 1 november 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 103,00 euro.

  Alphen aan den Rijn » Ridderveld » Componistenbuurt-Noord » 2402EX

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Ridderveld

  Instellen

  Buurten in Ridderveld

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?