Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de buurt G-buurt Oost

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt G-buurt Oost.

  Vrijdag 13 oktober 2017

  Spacious house in green oasis in Amsterdam

  Deze Airbnb woning in Bijlmer-Oost (E, G, K) in Stadsdeel Zuidoost is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 7 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Carolina die sinds 1 april 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 139,00 euro.

  Amsterdam » Bijlmer Oost (E,G,K) » G-buurt Oost » 1103RL
  Big, sunny, spacious house

  Deze Airbnb woning in Bijlmer-Oost (E, G, K) in Stadsdeel Zuidoost is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 5 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Irene die sinds 1 mei 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 123,00 euro.

  Amsterdam » Bijlmer Oost (E,G,K) » G-buurt Oost » 1103RA
  House on waterfront

  Deze Airbnb bungalow in Bijlmer-Oost (E, G, K) in Stadsdeel Zuidoost is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 5 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Martine die sinds 1 juni 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb bungalow is 232,00 euro.

  Amsterdam » Bijlmer Oost (E,G,K) » G-buurt Oost » 1103RA
  Modern en Groot Appartement met Gratis Parkeerplek

  Dit Airbnb appartement in Bijlmer-Oost (E, G, K) in Stadsdeel Zuidoost is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Nicky die sinds 1 juni 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 306,00 euro.

  Amsterdam » Bijlmer Oost (E,G,K) » G-buurt Oost » 1103LK
  Lovely family home just outside Amsterdam centre.

  Deze Airbnb woning in Bijlmer-Oost (E, G, K) in Stadsdeel Zuidoost is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 4 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Max die sinds 1 april 2011 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 123,00 euro.

  Amsterdam » Bijlmer Oost (E,G,K) » G-buurt Oost » 1103RG
  Bright room, green park, arty flat!

  Deze Airbnb kamer in Bijlmer-Oost (E, G, K) in Stadsdeel Zuidoost is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Christiaan die sinds 1 maart 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 52,00 euro.

  Amsterdam » Bijlmer Oost (E,G,K) » G-buurt Oost » 1103KK

  Zaterdag 7 oktober 2017

  Amsterdam thrive retreat

  Deze Airbnb kamer in Bijlmer-Oost (E, G, K) in Stadsdeel Zuidoost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Basnau die sinds 1 augustus 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 55,00 euro.

  Amsterdam » Bijlmer Oost (E,G,K) » G-buurt Oost » 1103PL

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor G-buurt Oost

  Instellen

  Buurten in Bijlmer Oost (E,G,K)

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?