Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de buurt Kantershof

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Kantershof.

  Vrijdag 13 oktober 2017

  Nice room in A'dam SE near nature and heart centre

  Deze Airbnb kamer in Bijlmer-Oost (E, G, K) in Stadsdeel Zuidoost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 4 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Maria die sinds 1 juli 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 45,00 euro.

  Amsterdam » Bijlmer Oost (E,G,K) » Kantershof » 1104HJ
  2 privekamers aan het park voor 4 personen

  Deze Airbnb kamer in Bijlmer-Oost (E, G, K) in Stadsdeel Zuidoost is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Inge die sinds 1 oktober 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 87,00 euro.

  Amsterdam » Bijlmer Oost (E,G,K) » Kantershof » 1104GE

  Zaterdag 7 oktober 2017

  Green oasis in Amsterdam for 2 or 1

  Deze Airbnb kamer in Bijlmer-Oost (E, G, K) in Stadsdeel Zuidoost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Inge die sinds 1 oktober 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 41,00 euro.

  Amsterdam » Bijlmer Oost (E,G,K) » Kantershof » 1104GC

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Kantershof

  Instellen

  Buurten in Bijlmer Oost (E,G,K)

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?