Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de wijk Buikslotermeer

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de wijk Buikslotermeer.

  Vrijdag 13 oktober 2017

  Large Clean & Modern Room for rent

  Deze Airbnb kamer in Buikslotermeer in Stadsdeel Noord is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Serge die sinds 1 april 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 61,00 euro.

  Amsterdam » Buikslotermeer » Buikslotermeerplein » 1025GB
  Spazio Arte 2

  Deze Airbnb kamer in Buikslotermeer in Stadsdeel Noord is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Ed die sinds 1 april 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 82,00 euro.

  Amsterdam » Buikslotermeer » Buikslotermeerplein » 1025WP
  3 ROOMappartement @ Buikslotermeerplein North

  Deze Airbnb flat in Buikslotermeer in Stadsdeel Noord is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Leen die sinds 1 januari 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb flat is 82,00 euro.

  Amsterdam » Buikslotermeer » Buikslotermeerplein » 1025WX
  SpazioArte Amsterdam

  Deze Airbnb kamer in Buikslotermeer in Stadsdeel Noord is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 5 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Ed die sinds 1 maart 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 114,00 euro.

  Amsterdam » Buikslotermeer » Buikslotermeerplein » 1025GB
  Cozy family-friendly flat close to the city centre

  Dit Airbnb appartement in Buikslotermeer in Stadsdeel Noord is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Mercedes die sinds 1 december 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 155,00 euro.

  Amsterdam » Buikslotermeer » Loenermark » 1025VN
  Mirjam's charming, peaceful apartment. Welcome!

  Dit Airbnb appartement in Buikslotermeer in Stadsdeel Noord is geschikt voor maximaal 2 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Mirjam die sinds 1 juli 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 128,00 euro.

  Amsterdam » Buikslotermeer » Buikslotermeer Noord » 1025DM
  Great appartment in upcoming neighbourhood

  Dit Airbnb appartement in Buikslotermeer in Stadsdeel Noord is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 7 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Jim die sinds 1 februari 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 155,00 euro.

  Amsterdam » Buikslotermeer » De Kleine Wereld » 1025EK
  Spacious cozy family house with garden

  Deze Airbnb woning in Buikslotermeer in Stadsdeel Noord is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 5 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 4 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Mirjam die sinds 1 mei 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 206,00 euro.

  Amsterdam » Buikslotermeer » Buikslotermeer Noord » 1025AT
  Double bedroom in a townhouse in Amsterdam North

  Deze Airbnb kamer in Buikslotermeer in Stadsdeel Noord is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Beth die sinds 1 augustus 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 52,00 euro.

  Amsterdam » Buikslotermeer » Buikslotermeer Noord » 1025BJ
  Cozy room with balcony

  Deze Airbnb kamer in Buikslotermeer in Stadsdeel Noord is geschikt voor maximaal 2 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Grace die sinds 1 mei 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 30,00 euro.

  Amsterdam » Buikslotermeer » Buikslotermeer Noord » 1025DS

  Maandag 9 oktober 2017

  Volledige woning in park Amsterdam Noord

  Dit Airbnb appartement in Buikslotermeer in Stadsdeel Noord is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 4 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Verona die sinds 1 september 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 108,00 euro.

  Amsterdam » Buikslotermeer » Rode Kruisbuurt » 1025KN
  Great view apartment in hip North + free parking

  Dit Airbnb appartement in Buikslotermeer in Stadsdeel Noord is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Thea die sinds 1 juli 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 83,00 euro.

  Amsterdam » Buikslotermeer » Loenermark » 1025SK
  Spacious, modern, and quiet apt., close to centre

  Dit Airbnb appartement in Buikslotermeer in Stadsdeel Noord is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Chantal die sinds 1 november 2011 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 98,00 euro.

  Amsterdam » Buikslotermeer » Buikslotermeerplein » 1025ES

  Zondag 8 oktober 2017

  DecentRoom/apartmnt 15min By Bus Frm Ams Central .

  Deze Airbnb kamer in Buikslotermeer in Stadsdeel Noord is geschikt voor maximaal 2 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door G. die sinds 1 mei 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 67,00 euro.

  Amsterdam » Buikslotermeer » Plan van Gool » 1025JV
  Best of 2 worlds in Amsterdam !

  Dit Airbnb appartement in Buikslotermeer in Stadsdeel Noord is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Kris die sinds 1 april 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 83,00 euro.

  Amsterdam » Buikslotermeer » Loenermark » 1025TS
  Amsterdam Het

  Dit Airbnb appartement in Buikslotermeer in Stadsdeel Noord is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Balazs die sinds 1 april 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 88,00 euro.

  Amsterdam » Buikslotermeer » Plan van Gool » 1025GE
  Nice Room in a spacious appartment

  Deze Airbnb kamer in Buikslotermeer in Stadsdeel Noord is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Tim die sinds 1 april 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 50,00 euro.

  Amsterdam » Buikslotermeer » Plan van Gool » 1025KD
  Cosy, furnished room in a nice apartment

  Deze Airbnb kamer in Buikslotermeer in Stadsdeel Noord is geschikt voor maximaal 1 gast en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Laszlo die sinds 1 juli 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 47,00 euro.

  Amsterdam » Buikslotermeer » Plan van Gool » 1025KL
  Private,cozy room with double bed

  Deze Airbnb kamer in Buikslotermeer in Stadsdeel Noord is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Konstantine die sinds 1 februari 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 41,00 euro.

  Amsterdam » Buikslotermeer » Loenermark » 1025TG
  Luxurious, quiet room in a nice apartment

  Deze Airbnb kamer in Buikslotermeer in Stadsdeel Noord is geschikt voor maximaal 1 gast en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Laszlo die sinds 1 juli 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 47,00 euro.

  Amsterdam » Buikslotermeer » Plan van Gool » 1025JE

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Buikslotermeer

  Instellen

  Buurten in Buikslotermeer

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?