Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de buurt Hemelrijk

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Hemelrijk.

  Vrijdag 13 oktober 2017

  Modern apartment downtown Amsterdam

  Dit Airbnb appartement in Burgwallen-Nieuwe Zijde in Stadsdeel Centrum is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Tim die sinds 1 mei 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 268,00 euro.

  Amsterdam » Burgwallen-Nieuwe Zijde » Hemelrijk » 1012TP

  Donderdag 12 oktober 2017

  Central hub

  Deze Airbnb kamer in Burgwallen-Nieuwe Zijde in Stadsdeel Centrum is geschikt voor maximaal 4 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Kate die sinds 1 november 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 102,00 euro.

  Amsterdam » Burgwallen-Nieuwe Zijde » Hemelrijk » 1012TA
  Dam Square Apartment 2

  Deze Airbnb kamer in Burgwallen-Nieuwe Zijde in Stadsdeel Centrum is geschikt voor maximaal 2 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Kevin die sinds 1 december 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 123,00 euro.

  Amsterdam » Burgwallen-Nieuwe Zijde » Hemelrijk » 1012TS

  Maandag 9 oktober 2017

  Beautiful and cozy room in SINGEL CANAL

  Deze Airbnb kamer in Burgwallen-Nieuwe Zijde in Stadsdeel Centrum is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Lorena die sinds 1 mei 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 103,00 euro.

  Amsterdam » Burgwallen-Nieuwe Zijde » Hemelrijk » 1012LZ

  Vrijdag 6 oktober 2017

  Hand built VAN with woodstove and room for 5

  Deze camper in Burgwallen-Nieuwe Zijde in Stadsdeel Centrum is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Erwin die sinds 1 mei 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze camper is 52,00 euro.

  Amsterdam » Burgwallen-Nieuwe Zijde » Hemelrijk » 1012MA

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Hemelrijk

  Instellen

  Buurten in Burgwallen-Nieuwe Zijde

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?