Airbnb kamers en woningen in de buurt Kortenaerkwartier

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Kortenaerkwartier.

Amsterdam heeft nu een eigen 112 Facebook pagina

  Maandag 9 oktober 2017

  private studio (with private kitchen+bathroom)

  Deze Airbnb kamer in De Krommert in Stadsdeel West is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Vincent die sinds 1 juli 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 103,00 euro.

  Amsterdam > Chassébuurt > Kortenaerkwartier > 1057JX
  Cosy apartment inAmsterdam central/west

  Dit Airbnb appartement in De Krommert in Stadsdeel West is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Savine die sinds 1 augustus 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 77,00 euro.

  Amsterdam > Chassébuurt > Kortenaerkwartier > 1057JH
  Warm and Cosy Bohemian Room in Central Amsterdam

  Deze Airbnb kamer in De Krommert in Stadsdeel West is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Hannah die sinds 1 mei 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 108,00 euro.

  Amsterdam > Chassébuurt > Kortenaerkwartier > 1057JT
  A-Dam b&b , comfortable home feeling!

  Deze Airbnb kamer in De Krommert in Stadsdeel West is geschikt voor maximaal 6 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Guido die sinds 1 juli 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 98,00 euro.

  Amsterdam > Chassébuurt > Kortenaerkwartier > 1057HL
  Lichte kamer met openslaande deuren naar de tuin!

  Deze Airbnb kamer in De Krommert in Stadsdeel West is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Anne die sinds 1 maart 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 77,00 euro.

  Amsterdam > Chassébuurt > Kortenaerkwartier > 1057GZ

  Vrijdag 6 oktober 2017

  Apartment center Amsterdam

  Dit Airbnb appartement in De Krommert in Stadsdeel West is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door J die sinds 1 juli 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 103,00 euro.

  Amsterdam > Chassébuurt > Kortenaerkwartier > 1057KD
  NICE ROOM FOR 1 PERSON SITUATED CENTRE/WEST

  Deze Airbnb kamer in De Krommert in Stadsdeel West is geschikt voor maximaal 1 gast en heeft een minimum verblijf van 5 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 1 bed en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Peter And Ingrid die sinds 1 juli 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 51,00 euro.

  Amsterdam > Chassébuurt > Kortenaerkwartier > 1057JT

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Kortenaerkwartier

  Instellen

  Buurten in Chassébuurt

  Meer nieuws in Kortenaerkwartier

  © 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement