Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de wijk Dapperbuurt

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de wijk Dapperbuurt.

  Vrijdag 13 oktober 2017

  Cosy apt fantastic spot near centre

  Dit Airbnb appartement in Dapperbuurt in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Lilian die sinds 1 mei 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 77,00 euro.

  Amsterdam » Dapperbuurt » Dapperbuurt Zuid » 1093VZ
  Lovely 2P apartment | Nearby Centre, Park & Zoo

  Dit Airbnb appartement in Dapperbuurt in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Esther die sinds 1 september 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 114,00 euro.

  Amsterdam » Dapperbuurt » Dapperbuurt Noord » 1093ES
  Light, cozy flat by famous market (entire house)

  Deze Airbnb kamer in Dapperbuurt in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Catalin die sinds 1 oktober 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 114,00 euro.

  Amsterdam » Dapperbuurt » Dapperbuurt Noord » 1093VD

  Maandag 9 oktober 2017

  Nice apt with cosy garden!

  Dit Airbnb appartement in Dapperbuurt in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Elmer die sinds 1 maart 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 92,00 euro.

  Amsterdam » Dapperbuurt » Dapperbuurt Noord » 1093BS
  Casa CaroLeon

  Dit Airbnb appartement in Dapperbuurt in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Leon die sinds 1 december 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 103,00 euro.

  Amsterdam » Dapperbuurt » Dapperbuurt Noord » 1093BJ
  Cozy Studio for 2(+1) & 2 bikes

  Dit Airbnb appartement in Dapperbuurt in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 3 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Alejandra die sinds 1 maart 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 91,00 euro.

  Amsterdam » Dapperbuurt » Dapperbuurt Noord » 1093GB
  Garden Suite Studio

  Deze Airbnb kamer in Dapperbuurt in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 3 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Tina die sinds 1 februari 2011 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 103,00 euro.

  Amsterdam » Dapperbuurt » Dapperbuurt Noord » 1093DH
  Cosy Room Close to Center (in 15-25m anywhere!)

  Deze Airbnb kamer in Dapperbuurt in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Roman die sinds 1 januari 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 102,00 euro.

  Amsterdam » Dapperbuurt » Dapperbuurt Noord » 1093DH
  Single Room in Shared Flat

  Deze Airbnb kamer in Dapperbuurt in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 1 gast en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Yu die sinds 1 augustus 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 30,00 euro.

  Amsterdam » Dapperbuurt » Dapperbuurt Zuid » 1093XZ
  ROOM next to CENTER & LOCAL EXPERIENCE

  Deze Airbnb kamer in Dapperbuurt in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Bob Dimitri die sinds 1 juni 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 71,00 euro.

  Amsterdam » Dapperbuurt » Dapperbuurt Noord » 1093BJ
  New and spacious studio in Amsterdam East

  Deze Airbnb kamer in Dapperbuurt in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Ellen die sinds 1 februari 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 88,00 euro.

  Amsterdam » Dapperbuurt » Oostpoort » 1093KP
  Nostalgic Rooms on canal & millview

  Deze Airbnb kamer in Dapperbuurt in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Sonja die sinds 1 februari 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 88,00 euro.

  Amsterdam » Dapperbuurt » Dapperbuurt Noord » 1093SN
  Cosy place for 2 near Dappermarket

  Dit Airbnb appartement in Dapperbuurt in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Pieter die sinds 1 april 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 83,00 euro.

  Amsterdam » Dapperbuurt » Dapperbuurt Noord » 1093CD
  Room with canal view windmill area

  Deze Airbnb kamer in Dapperbuurt in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Wilma die sinds 1 juli 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 60,00 euro.

  Amsterdam » Dapperbuurt » Dapperbuurt Noord » 1093RR
  Apartment with huge roof terrace near Oosterpark!

  Dit Airbnb appartement in Dapperbuurt in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Petra die sinds 1 maart 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 102,00 euro.

  Amsterdam » Dapperbuurt » Dapperbuurt Zuid » 1093XG
  Cosy and Warm Amsterdam Apartment

  Dit Airbnb appartement in Dapperbuurt in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en varieert voor wat betreft de minimale verblijfsduur. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Martijn die sinds 1 april 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 91,00 euro.

  Amsterdam » Dapperbuurt » Dapperbuurt Noord » 1093TG
  Cozy Studio in Hip & Happening Amsterdam East

  Deze Airbnb kamer in Dapperbuurt in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 4 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 1 bed en heeft toilet. Bij aankomst word je welkom geheten door Irisabella die sinds 1 november 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 88,00 euro.

  Amsterdam » Dapperbuurt » Dapperbuurt Noord » 1093GB
  Central Cozy db bedroom with balcony by Oosterpark

  Deze Airbnb kamer in Dapperbuurt in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Amandine die sinds 1 maart 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 78,00 euro.

  Amsterdam » Dapperbuurt » Dapperbuurt Noord » 1093AV
  basic room in great, lively area.

  Deze Airbnb kamer in Dapperbuurt in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Alette die sinds 1 augustus 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 60,00 euro.

  Amsterdam » Dapperbuurt » Dapperbuurt Zuid » 1093GC
  Private Room in Amsterdam Oost

  Deze Airbnb kamer in Dapperbuurt in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Gianna die sinds 1 december 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 67,00 euro.

  Amsterdam » Dapperbuurt » Dapperbuurt Zuid » 1093HZ

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Dapperbuurt

  Instellen

  Buurten in Dapperbuurt

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?