Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de buurt Dapperbuurt Zuid

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Dapperbuurt Zuid.

  Vrijdag 13 oktober 2017

  Cosy apt fantastic spot near centre

  Dit Airbnb appartement in Dapperbuurt in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Lilian die sinds 1 mei 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 77,00 euro.

  Amsterdam » Dapperbuurt » Dapperbuurt Zuid » 1093VZ

  Maandag 9 oktober 2017

  Single Room in Shared Flat

  Deze Airbnb kamer in Dapperbuurt in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 1 gast en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Yu die sinds 1 augustus 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 30,00 euro.

  Amsterdam » Dapperbuurt » Dapperbuurt Zuid » 1093XZ
  Apartment with huge roof terrace near Oosterpark!

  Dit Airbnb appartement in Dapperbuurt in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Petra die sinds 1 maart 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 102,00 euro.

  Amsterdam » Dapperbuurt » Dapperbuurt Zuid » 1093XG
  basic room in great, lively area.

  Deze Airbnb kamer in Dapperbuurt in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Alette die sinds 1 augustus 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 60,00 euro.

  Amsterdam » Dapperbuurt » Dapperbuurt Zuid » 1093GC
  Private Room in Amsterdam Oost

  Deze Airbnb kamer in Dapperbuurt in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Gianna die sinds 1 december 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 67,00 euro.

  Amsterdam » Dapperbuurt » Dapperbuurt Zuid » 1093HZ
  Romantic corner apartment

  Dit Airbnb appartement in Dapperbuurt in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Tammy die sinds 1 april 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 47,00 euro.

  Amsterdam » Dapperbuurt » Dapperbuurt Zuid » 1093GL

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Dapperbuurt Zuid

  Instellen

  Buurten in Dapperbuurt

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?