Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de buurt Kolenkitbuurt Zuid

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Kolenkitbuurt Zuid.

  Donderdag 12 oktober 2017

  Cozy Studio in Amsterdam with Nice View

  Dit Airbnb appartement in De Kolenkit in Stadsdeel West is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Abdullah die sinds 1 augustus 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 52,00 euro.

  Amsterdam » De Kolenkit » Kolenkitbuurt Zuid » 1061BZ
  Nice quiet room incl 2 bikes

  Deze Airbnb kamer in De Kolenkit in Stadsdeel West is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Achim die sinds 1 augustus 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 71,00 euro.

  Amsterdam » De Kolenkit » Kolenkitbuurt Zuid » 1061BL

  Maandag 9 oktober 2017

  Sunlit room in 100m² shared apartment

  Deze Airbnb kamer in De Kolenkit in Stadsdeel West is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Yunfei die sinds 1 december 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 72,00 euro.

  Amsterdam » De Kolenkit » Kolenkitbuurt Zuid » 1061BL
  Nice, quiet room including 2 bikes

  Deze Airbnb kamer in De Kolenkit in Stadsdeel West is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Achim die sinds 1 augustus 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 124,00 euro.

  Amsterdam » De Kolenkit » Kolenkitbuurt Zuid » 1061BK
  Room(s) with a great view

  Deze Airbnb kamer in De Kolenkit in Stadsdeel West is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 4 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Helen die sinds 1 februari 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 41,00 euro.

  Amsterdam » De Kolenkit » Kolenkitbuurt Zuid » 1061BE

  Vrijdag 6 oktober 2017

  Spacious room close to city center

  Deze Airbnb kamer in De Kolenkit in Stadsdeel West is geschikt voor maximaal 2 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Hans die sinds 1 februari 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 51,00 euro.

  Amsterdam » De Kolenkit » Kolenkitbuurt Zuid » 1061CA

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Kolenkitbuurt Zuid

  Instellen

  Buurten in De Kolenkit

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?