Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de buurt Robert Scottbuurt Oost

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Robert Scottbuurt Oost.

  Maandag 9 oktober 2017

  #Clean, Cozy & Comfy @ Bedroom!

  Deze Airbnb kamer in Erasmuspark in Stadsdeel West is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Sho die sinds 1 april 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 55,00 euro.

  Amsterdam » Erasmuspark » Robert Scottbuurt Oost » 1056PS
  Room close to city with tv

  Deze Airbnb kamer in Erasmuspark in Stadsdeel West is geschikt voor maximaal 1 gast en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Lara die sinds 1 juli 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 49,00 euro.

  Amsterdam » Erasmuspark » Robert Scottbuurt Oost » 1056DG

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Robert Scottbuurt Oost

  Instellen

  Buurten in Erasmuspark

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?