Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de buurt Don Bosco

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Don Bosco.

  Donderdag 12 oktober 2017

  Cozy house Watergraafsmeer

  Deze Airbnb kamer in Frankendael in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Hans die sinds 1 april 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 101,00 euro.

  Amsterdam » Frankendael » Don Bosco » 1097CW

  Maandag 9 oktober 2017

  Cozy room in spacious apartment

  Deze Airbnb kamer in Frankendael in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Jorn die sinds 1 juni 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 56,00 euro.

  Amsterdam » Frankendael » Don Bosco » 1097AM
  A quiet neighborhood close to Amstel Station

  Deze gedeelde kamer in een apartement in Frankendael in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 1 gast en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Manni die sinds 1 juni 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 20,00 euro.

  Amsterdam » Frankendael » Don Bosco » 1097AR

  Zaterdag 7 oktober 2017

  Studio in an authentic Amsterdam house

  Deze Airbnb kamer in Frankendael in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Rik die sinds 1 februari 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 51,00 euro.

  Amsterdam » Frankendael » Don Bosco » 1097CX

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Don Bosco

  Instellen

  Buurten in Frankendael

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?