Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de buurt Tuindorp Frankendael

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Tuindorp Frankendael.

  Donderdag 12 oktober 2017

  Light and peaceful appartment space

  Deze gedeelde kamer in een apartement in Frankendael in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Ian die sinds 1 augustus 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 32,00 euro.

  Amsterdam » Frankendael » Tuindorp Frankendael » 1097GG

  Maandag 9 oktober 2017

  14 min from Amst. centre. 4 pers. house + 2 bikes!

  Dit Airbnb appartement in Frankendael in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Jill die sinds 1 november 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 61,00 euro.

  Amsterdam » Frankendael » Tuindorp Frankendael » 1097LA
  Nice quiet room with beautifull view on garden.

  Deze Airbnb kamer in Frankendael in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 1 gast en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Anja die sinds 1 januari 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 36,00 euro.

  Amsterdam » Frankendael » Tuindorp Frankendael » 1097JD
  Stylish & Quiet Room(s) incl Breakfast

  Deze Airbnb kamer in Frankendael in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Elsie die sinds 1 juni 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 77,00 euro.

  Amsterdam » Frankendael » Tuindorp Frankendael » 1097KR

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Tuindorp Frankendael

  Instellen

  Buurten in Frankendael

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?