Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de buurt Leliegracht e.o.

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Leliegracht e.o..

  Vrijdag 13 oktober 2017

  'Tulip' Room Canal District A'dam

  Deze Airbnb kamer in Grachtengordel-West in Stadsdeel Centrum is geschikt voor maximaal 2 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Lise die sinds 1 december 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 93,00 euro.

  Amsterdam » Grachtengordel-West » Leliegracht e.o. » 1016DL
  White Houseboat Prinsengracht

  Deze boot in Grachtengordel-West in Stadsdeel Centrum is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Hermann die sinds 1 september 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze boot is 226,00 euro.

  Amsterdam » Grachtengordel-West » Leliegracht e.o. » 1015CX

  Maandag 9 oktober 2017

  Lovely Floating Experience

  Deze Airbnb kamer in Grachtengordel-West in Stadsdeel Centrum is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 3 bedden en heeft 0 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door James die sinds 1 juni 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 72,00 euro.

  Amsterdam » Grachtengordel-West » Leliegracht e.o. » 1015AG
  Beautiful place located right in the centre

  Deze Airbnb kamer in Grachtengordel-West in Stadsdeel Centrum is geschikt voor maximaal 2 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Peter die sinds 1 oktober 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 83,00 euro.

  Amsterdam » Grachtengordel-West » Leliegracht e.o. » 1016DR
  Romantic boat experience ? beautiful canals A'dam

  Deze boot in Grachtengordel-West in Stadsdeel Centrum is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft toilet. Bij aankomst word je welkom geheten door Monique die sinds 1 mei 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze boot is 77,00 euro.

  Amsterdam » Grachtengordel-West » Leliegracht e.o. » 1015BS

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Leliegracht e.o.

  Instellen

  Buurten in Grachtengordel-West

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?