Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de wijk Haarlemmerbuurt

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de wijk Haarlemmerbuurt.

  Vrijdag 13 oktober 2017

  City centre apartment with canal view,top location

  Dit herenhuis in Haarlemmerbuurt in Stadsdeel Centrum is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Fifi die sinds 1 juli 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit herenhuis is 123,00 euro.

  Amsterdam » Haarlemmerbuurt » Planciusbuurt Noord » 1013MH
  New Modern LOFT Amsterdam Centre directly on canal

  Dit Airbnb appartement in Haarlemmerbuurt in Stadsdeel Centrum is geschikt voor maximaal 4 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Inga die sinds 1 april 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 335,00 euro.

  Amsterdam » Haarlemmerbuurt » Planciusbuurt Noord » 1013MN
  green room

  Deze Airbnb kamer in Haarlemmerbuurt in Stadsdeel Centrum is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Bas die sinds 1 augustus 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 75,00 euro.

  Amsterdam » Haarlemmerbuurt » Haarlemmerbuurt West » 1013HS
  Private cosy place with 24/7 access

  Deze Airbnb kamer in Haarlemmerbuurt in Stadsdeel Centrum is geschikt voor maximaal 4 gasten en varieert voor wat betreft de minimale verblijfsduur. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Martine die sinds 1 september 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 123,00 euro.

  Amsterdam » Haarlemmerbuurt » Westelijke eilanden » 1013KS
  Private apartment city center canals of Amsterdam

  Dit Airbnb appartement in Haarlemmerbuurt in Stadsdeel Centrum is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 4 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Geert die sinds 1 november 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 140,00 euro.

  Amsterdam » Haarlemmerbuurt » Westelijke eilanden » 1013MB
  Gezellige studio in een woonboot

  Deze Airbnb kamer in Haarlemmerbuurt in Stadsdeel Centrum is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Marula die sinds 1 januari 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 108,00 euro.

  Amsterdam » Haarlemmerbuurt » Haarlemmerbuurt West » 1013JJ
  Uniek souterrain op de Herengracht

  Deze Airbnb kamer in Haarlemmerbuurt in Stadsdeel Centrum is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Kiek die sinds 1 september 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 123,00 euro.

  Amsterdam » Haarlemmerbuurt » Haarlemmerbuurt Oost » 1013EA
  Spacious stay at beautiful Brouwersgracht

  Deze Airbnb kamer in Haarlemmerbuurt in Stadsdeel Centrum is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Cindy die sinds 1 oktober 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 163,00 euro.

  Amsterdam » Haarlemmerbuurt » Haarlemmerbuurt West » 1013JR

  Donderdag 12 oktober 2017

  Canelview City Center

  Dit Airbnb appartement in Haarlemmerbuurt in Stadsdeel Centrum is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Josina die sinds 1 februari 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 144,00 euro.

  Amsterdam » Haarlemmerbuurt » Haarlemmerbuurt Oost » 1013GA
  Geranium Guest Room: Large & Calm in City Center

  Deze Airbnb kamer in Haarlemmerbuurt in Stadsdeel Centrum is geschikt voor maximaal 2 gasten en varieert voor wat betreft de minimale verblijfsduur. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Susan die sinds 1 augustus 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 128,00 euro.

  Amsterdam » Haarlemmerbuurt » Haarlemmerbuurt Oost » 1013GW
  white room

  Deze Airbnb kamer in Haarlemmerbuurt in Stadsdeel Centrum is geschikt voor maximaal 3 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Bas die sinds 1 augustus 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 71,00 euro.

  Amsterdam » Haarlemmerbuurt » Westelijke eilanden » 1013LV
  Private room in Jordaan .2

  Deze Airbnb kamer in Haarlemmerbuurt in Stadsdeel Centrum is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Eva die sinds 1 februari 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 81,00 euro.

  Amsterdam » Haarlemmerbuurt » Haarlemmerbuurt West » 1013DA
  Private Houseboat 1 City centre Amsterdam

  Deze Airbnb kamer in Haarlemmerbuurt in Stadsdeel Centrum is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Hans die sinds 1 september 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 92,00 euro.

  Amsterdam » Haarlemmerbuurt » Westerdokseiland » 1013AE
  The Captains cabin on the canal

  Deze Airbnb kamer in Haarlemmerbuurt in Stadsdeel Centrum is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Roni die sinds 1 augustus 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 90,00 euro.

  Amsterdam » Haarlemmerbuurt » Haarlemmerbuurt West » 1013DB
  B&B private en-suite basement studio in best area

  Deze Airbnb kamer in Haarlemmerbuurt in Stadsdeel Centrum is geschikt voor maximaal 2 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 1 bed en heeft toilet. Bij aankomst word je welkom geheten door Willem - Bed & Binor die sinds 1 april 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 92,00 euro.

  Amsterdam » Haarlemmerbuurt » Haarlemmerbuurt West » 1013HX
  STUDIO apt. in A'dam!

  Dit Airbnb appartement in De Omval in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Oscar die sinds 1 december 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 81,00 euro.

  Amsterdam » Stadsdeel Oost » De Omval » 1096AG
  Entire studio next to Amsterdam Central Station

  Dit Airbnb appartement in Haarlemmerbuurt in Stadsdeel Centrum is geschikt voor maximaal 1 gast en heeft een minimum verblijf van 26 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Myr die sinds 1 september 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 102,00 euro.

  Amsterdam » Haarlemmerbuurt » Westerdokseiland » 1013BV

  Dinsdag 10 oktober 2017

  Beautiful modern Apartment in hip Amsterdam oost

  Dit Airbnb appartement in Indische Buurt West in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Derek die sinds 1 april 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 113,00 euro.

  Amsterdam » Stadsdeel Oost » Indische Buurt West » 1094
  Ground Floor Appt Frankendael max 2

  Deze Airbnb woning in Middenmeer in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Jacqueline die sinds 1 maart 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 113,00 euro.

  Amsterdam » Stadsdeel Oost » Middenmeer » 1098

  Maandag 9 oktober 2017

  Light appartment with roof terrace

  Dit Airbnb appartement in Dapperbuurt in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Marieke die sinds 1 juli 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 98,00 euro.

  Amsterdam » Stadsdeel Oost » Dapperbuurt » 1093

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Haarlemmerbuurt

  Instellen

  Buurten in Haarlemmerbuurt

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?