Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de buurt Haarlemmerbuurt Oost

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Haarlemmerbuurt Oost.

  Vrijdag 13 oktober 2017

  Uniek souterrain op de Herengracht

  Deze Airbnb kamer in Haarlemmerbuurt in Stadsdeel Centrum is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Kiek die sinds 1 september 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 123,00 euro.

  Amsterdam » Haarlemmerbuurt » Haarlemmerbuurt Oost » 1013EA

  Donderdag 12 oktober 2017

  Geranium Guest Room: Large & Calm in City Center

  Deze Airbnb kamer in Haarlemmerbuurt in Stadsdeel Centrum is geschikt voor maximaal 2 gasten en varieert voor wat betreft de minimale verblijfsduur. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Susan die sinds 1 augustus 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 128,00 euro.

  Amsterdam » Haarlemmerbuurt » Haarlemmerbuurt Oost » 1013GW
  Canelview City Center

  Dit Airbnb appartement in Haarlemmerbuurt in Stadsdeel Centrum is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Josina die sinds 1 februari 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 144,00 euro.

  Amsterdam » Haarlemmerbuurt » Haarlemmerbuurt Oost » 1013GA

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Haarlemmerbuurt Oost

  Instellen

  Buurten in Haarlemmerbuurt

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?