Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de buurt WG-terrein

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt WG-terrein.

  Vrijdag 13 oktober 2017

  Spacious Vondelpark flat with lovely garden.

  Dit Airbnb appartement in Helmersbuurt in Stadsdeel West is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 4 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Dean die sinds 1 januari 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 206,00 euro.

  Amsterdam » Helmersbuurt » WG-terrein » 1054PN
  Cozy double room five minutes from the city center

  Deze Airbnb kamer in Helmersbuurt in Stadsdeel West is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Karolina die sinds 1 april 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 73,00 euro.

  Amsterdam » Helmersbuurt » WG-terrein » 1054PP

  Maandag 9 oktober 2017

  Vondelview - stunning location!

  Deze Airbnb kamer in Helmersbuurt in Stadsdeel West is geschikt voor maximaal 2 gasten en varieert voor wat betreft de minimale verblijfsduur. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Rita die sinds 1 februari 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 86,00 euro.

  Amsterdam » Helmersbuurt » WG-terrein » 1054JB
  AUTHENTIC DUTCH DESIGN LOFT walk everywhere

  Dit Airbnb appartement in Helmersbuurt in Stadsdeel West is geschikt voor maximaal 2 gasten en varieert voor wat betreft de minimale verblijfsduur. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Kirsten die sinds 1 november 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 154,00 euro.

  Amsterdam » Helmersbuurt » WG-terrein » 1054JH
  Vondelpark Room, Museum district

  Deze Airbnb kamer in Helmersbuurt in Stadsdeel West is geschikt voor maximaal 2 gasten en varieert voor wat betreft de minimale verblijfsduur. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Misak & Kors die sinds 1 april 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 72,00 euro.

  Amsterdam » Helmersbuurt » WG-terrein » 1054PN
  Ruime, stijlvolle kamer nabij Vondelpark

  Deze Airbnb kamer in Helmersbuurt in Stadsdeel West is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Hester die sinds 1 januari 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 88,00 euro.

  Amsterdam » Helmersbuurt » WG-terrein » 1054JC
  Flower suite - Perfect location next to Vondelpark

  Deze Airbnb kamer in Helmersbuurt in Stadsdeel West is geschikt voor maximaal 2 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Rita die sinds 1 februari 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 86,00 euro.

  Amsterdam » Helmersbuurt » WG-terrein » 1054JH

  Vrijdag 6 oktober 2017

  Private adorable Sunny B&B at Vondelpark

  Deze Airbnb kamer in Helmersbuurt in Stadsdeel West is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Thomas die sinds 1 september 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 144,00 euro.

  Amsterdam » Helmersbuurt » WG-terrein » 1054JB
  Cool fashion boutique studio next to Vondelpark

  Dit herenhuis in Helmersbuurt in Stadsdeel West is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Eduard die sinds 1 februari 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit herenhuis is 164,00 euro.

  Amsterdam » Helmersbuurt » WG-terrein » 1054RX
  Comfortable stay located in old-west area!

  Deze Airbnb kamer in Helmersbuurt in Stadsdeel West is geschikt voor maximaal 2 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Karel die sinds 1 december 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 81,00 euro.

  Amsterdam » Helmersbuurt » WG-terrein » 1054PH

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor WG-terrein

  Instellen

  Buurten in Helmersbuurt

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?