Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de wijk Hoofdweg e.o.

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de wijk Hoofdweg e.o..

  Vrijdag 13 oktober 2017

  BedandBike for 2: free use of bikes

  Deze Airbnb kamer in Hoofdweg en omgeving in Stadsdeel West is geschikt voor maximaal 2 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Stefania die sinds 1 maart 2011 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 93,00 euro.

  Amsterdam » Hoofdweg e.o. » Orteliusbuurt Zuid » 1057EH

  Donderdag 12 oktober 2017

  Bright and Quiet Room for Single Guest.

  Deze Airbnb kamer in Hoofdweg en omgeving in Stadsdeel West is geschikt voor maximaal 1 gast. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Sai die sinds 1 februari 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 52,00 euro.

  Amsterdam » Hoofdweg e.o. » Orteliusbuurt Midden » 1057BG
  Clean & Cozy room + Free Bikes

  Deze Airbnb kamer in Hoofdweg en omgeving in Stadsdeel West is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Yahav die sinds 1 augustus 2011 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 52,00 euro.

  Amsterdam » Hoofdweg e.o. » Balboaplein e.o. » 1057SR

  Dinsdag 10 oktober 2017

  Private room + balcony 10 min from city centre

  Deze Airbnb kamer in Hoofdweg en omgeving in Stadsdeel West is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Lara die sinds 1 juli 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 47,00 euro.

  Amsterdam » Hoofdweg e.o. » Orteliusbuurt Zuid » 1057CN
  Modern & Stylish APT in De Baarsjes!!!

  Dit Airbnb appartement in Hoofdweg en omgeving in Stadsdeel West is geschikt voor maximaal 2 gasten en varieert voor wat betreft de minimale verblijfsduur. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Michiel And Jane die sinds 1 december 2011 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 98,00 euro.

  Amsterdam » Hoofdweg e.o. » Columbusplein e.o. » 1057WG

  Maandag 9 oktober 2017

  Roof Terrace Appartement Amsterdam

  Deze Airbnb kamer in Hoofdweg en omgeving in Stadsdeel West is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Bernadette die sinds 1 juni 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 71,00 euro.

  Amsterdam » Hoofdweg e.o. » Balboaplein e.o. » 1057TD
  Amsterdam apartment with terrace

  Dit Airbnb appartement in Hoofdweg en omgeving in Stadsdeel West is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Louise die sinds 1 maart 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 98,00 euro.

  Amsterdam » Hoofdweg e.o. » Orteliusbuurt Midden » 1057AJ
  Inner-west ground-floor apartment with courtyard

  Dit herenhuis in Hoofdweg en omgeving in Stadsdeel West is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Brent die sinds 1 juli 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit herenhuis is 100,00 euro.

  Amsterdam » Hoofdweg e.o. » Balboaplein e.o. » 1057SV
  Cozy room in trendy neigbourhood

  Deze Airbnb kamer in Hoofdweg en omgeving in Stadsdeel West is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Tom die sinds 1 augustus 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 62,00 euro.

  Amsterdam » Hoofdweg e.o. » Balboaplein e.o. » 1057CK
  Cosy&spacious room, 10 mins from center!

  Deze Airbnb kamer in Hoofdweg en omgeving in Stadsdeel West is geschikt voor maximaal 1 gast en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Sasha die sinds 1 juli 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 61,00 euro.

  Amsterdam » Hoofdweg e.o. » Balboaplein e.o. » 1057BP
  Spacious and light apartment in Amsterdam

  Dit Airbnb appartement in Hoofdweg en omgeving in Stadsdeel West is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 5 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Teun die sinds 1 maart 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 102,00 euro.

  Amsterdam » Hoofdweg e.o. » Balboaplein e.o. » 1057BP
  Lovely double bedroom with a terrace near center

  Deze Airbnb kamer in Hoofdweg en omgeving in Stadsdeel West is geschikt voor maximaal 2 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Coco And Keeva die sinds 1 juni 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 78,00 euro.

  Amsterdam » Hoofdweg e.o. » Columbusplein e.o. » 1057TM
  The GreenHouse Amsterdam

  Deze Airbnb woning in Hoofdweg en omgeving in Stadsdeel West is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Thijs die sinds 1 september 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 113,00 euro.

  Amsterdam » Hoofdweg e.o. » Orteliusbuurt Zuid » 1057DZ
  cosy room with private entrance

  Deze Airbnb kamer in Hoofdweg en omgeving in Stadsdeel West is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Heleen die sinds 1 april 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 72,00 euro.

  Amsterdam » Hoofdweg e.o. » Balboaplein e.o. » 1057VS
  Room with skyline of Amsterdam

  Deze Airbnb kamer in Hoofdweg en omgeving in Stadsdeel West is geschikt voor maximaal 1 gast en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Marco die sinds 1 februari 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 64,00 euro.

  Amsterdam » Hoofdweg e.o. » Orteliusbuurt Midden » 1057AX

  Vrijdag 6 oktober 2017

  Lovely room for solo travelers!

  Deze Airbnb kamer in Hoofdweg en omgeving in Stadsdeel West is geschikt voor maximaal 1 gast. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Rouming die sinds 1 november 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 49,00 euro.

  Amsterdam » Hoofdweg e.o. » Orteliusbuurt Midden » 1057AH
  Peaceful spacious private apartment

  Dit Airbnb appartement in Hoofdweg en omgeving in Stadsdeel West is geschikt voor maximaal 4 gasten en varieert voor wat betreft de minimale verblijfsduur. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Claire die sinds 1 januari 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 139,00 euro.

  Amsterdam » Hoofdweg e.o. » Orteliusbuurt Zuid » 1057RJ
  Private room in nice Amsterdam

  Deze Airbnb kamer in Hoofdweg en omgeving in Stadsdeel West is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door George die sinds 1 november 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 76,00 euro.

  Amsterdam » Hoofdweg e.o. » Orteliusbuurt Zuid » 1057BA
  In centre lux duplex apart + jacuzi en suite 90m2

  Dit Airbnb appartement in Hoofdweg en omgeving in Stadsdeel West is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Pieter die sinds 1 december 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 139,00 euro.

  Amsterdam » Hoofdweg e.o. » Orteliusbuurt Zuid » 1057RJ
  Homy & Cozy for 2!

  Dit Airbnb appartement in Hoofdweg en omgeving in Stadsdeel West is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Wouter die sinds 1 augustus 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 81,00 euro.

  Amsterdam » Hoofdweg e.o. » Columbusplein e.o. » 1057DT

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Hoofdweg e.o.

  Instellen

  Buurten in Hoofdweg e.o.

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?