Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de wijk Kadoelen

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de wijk Kadoelen.

  Vrijdag 13 oktober 2017

  Stylish full family house + garden + free parking

  Deze Airbnb woning in Kadoelen in Stadsdeel Noord is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Esther die sinds 1 juni 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 155,00 euro.

  Amsterdam » Kadoelen » Kadoelen » 1035XH

  Donderdag 12 oktober 2017

  Stay in a Cosy Caravan @ campsite of choice

  Deze Airbnb kamer in Kadoelen in Stadsdeel Noord is geschikt voor maximaal 4 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 0 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Maik die sinds 1 februari 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 36,00 euro.

  Amsterdam » Kadoelen » Kadoelen » 1035NH
  Spacious home with garden close to centre

  Deze Airbnb woning in Kadoelen in Stadsdeel Noord is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 4 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Cas die sinds 1 januari 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 185,00 euro.

  Amsterdam » Kadoelen » Kadoelen » 1035VR
  Landelijk en centraal gelegen B&B

  Deze Airbnb kamer in Kadoelen in Stadsdeel Noord is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Henk die sinds 1 maart 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 57,00 euro.

  Amsterdam » Kadoelen » Kadoelen » 1035NM
  Uniek gelegen familiehuis

  Deze Airbnb woning in Kadoelen in Stadsdeel Noord is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 4 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Sandra die sinds 1 april 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 155,00 euro.

  Amsterdam » Kadoelen » Kadoelen » 1035VE
  Studio w. great view

  Deze Airbnb kamer in Kadoelen in Stadsdeel Noord is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 1 bed en heeft toilet. Bij aankomst word je welkom geheten door Nimca die sinds 1 november 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 87,00 euro.

  Amsterdam » Kadoelen » Kadoelen » 1035NR
  Beautiful home + intimate garden + free parking

  Deze Airbnb woning in Kadoelen in Stadsdeel Noord is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 4 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 4 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Jennifer die sinds 1 juni 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 144,00 euro.

  Amsterdam » Kadoelen » Kadoelen » 1035VV
  Nice spacious house with garden in Amsterdam

  Deze Airbnb woning in Kadoelen in Stadsdeel Noord is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 4 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Hayet die sinds 1 juni 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 103,00 euro.

  Amsterdam » Kadoelen » Twiske Oost » 1035SR
  Modern private room with big sunny balcony

  Deze Airbnb kamer in Kadoelen in Stadsdeel Noord is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Sam die sinds 1 maart 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 87,00 euro.

  Amsterdam » Kadoelen » Kadoelen » 1035VT

  Maandag 9 oktober 2017

  Blue House Amsterdam, free parking

  Deze Airbnb kamer in Kadoelen in Stadsdeel Noord is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Peter En Katja die sinds 1 januari 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 98,00 euro.

  Amsterdam » Kadoelen » Kadoelen » 1035VR
  B & B room with a green view in Amsterdam

  Deze Airbnb kamer in Kadoelen in Stadsdeel Noord is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Edmee die sinds 1 januari 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 72,00 euro.

  Amsterdam » Kadoelen » Kadoelen » 1035TZ

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Kadoelen

  Instellen

  Buurten in Kadoelen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?