Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de wijk Middenmeer

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de wijk Middenmeer.

  Vrijdag 13 oktober 2017

  NEW: private luxurious studio 'Fountain view'

  Deze Airbnb kamer in Middenmeer in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Jacqie. die sinds 1 september 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 102,00 euro.

  Amsterdam » Middenmeer » Linnaeusparkbuurt » 1098BH

  Donderdag 12 oktober 2017

  Bright place in Amsterdam|close to the city center

  Deze Airbnb woning in Middenmeer in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Marieke die sinds 1 augustus 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 103,00 euro.

  Amsterdam » Middenmeer » Park de Meer » 1098VZ

  Dinsdag 10 oktober 2017

  spacious groundfloor apartment in Amsterdam

  Dit Airbnb appartement in Middenmeer in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Desi die sinds 1 augustus 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 129,00 euro.

  Amsterdam » Middenmeer » Middenmeer Noord » 1098GR
  Cosy apartment in quiet neighborhood Amsterdam

  Dit Airbnb appartement in Middenmeer in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Gigi die sinds 1 januari 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 97,00 euro.

  Amsterdam » Middenmeer » Middenmeer Zuid » 1098LM
  Vintage apartment with roof terrace

  Dit Airbnb appartement in Middenmeer in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Lidy die sinds 1 maart 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 134,00 euro.

  Amsterdam » Middenmeer » Middenmeer Noord » 1098CR
  Van Zadelhoff family apartment

  Deze Airbnb Bed & Breakfast in Middenmeer in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 4 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Mirjam die sinds 1 juni 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb Bed & Breakfast is 172,00 euro.

  Amsterdam » Middenmeer » Middenmeer Noord » 1098CR

  Maandag 9 oktober 2017

  Cozy room in a shared apartment

  Deze Airbnb kamer in Middenmeer in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 1 gast en heeft een minimum verblijf van 15 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Margherita die sinds 1 juli 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 41,00 euro.

  Amsterdam » Middenmeer » Middenmeer Zuid » 1098PG
  1 bedr appt in quiet neighbourhood

  Dit Airbnb appartement in Middenmeer in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 15 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Bas die sinds 1 augustus 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 62,00 euro.

  Amsterdam » Middenmeer » Middenmeer Zuid » 1098NJ
  Lovely apartment in quiet neighbourhood.

  Dit Airbnb appartement in Middenmeer in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Karlijn die sinds 1 maart 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 119,00 euro.

  Amsterdam » Middenmeer » Middenmeer Zuid » 1098PX
  Cute appartment

  Dit Airbnb appartement in Middenmeer in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Roel And Georgia die sinds 1 maart 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 103,00 euro.

  Amsterdam » Middenmeer » Linnaeusparkbuurt » 1098BW
  Stylish quiet loft in vibrant East !!

  Deze Airbnb kamer in Middenmeer in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Marije & Ruud die sinds 1 juni 2011 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 98,00 euro.

  Amsterdam » Middenmeer » Linnaeusparkbuurt » 1098BJ
  Fantastic family house with garden close to center

  Deze Airbnb woning in Middenmeer in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Pauline die sinds 1 juli 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 134,00 euro.

  Amsterdam » Middenmeer » Middenmeer Zuid » 1098NE
  PARK SUITE private place in beautiful location

  Deze Airbnb kamer in Middenmeer in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Stephanie & Sebastian die sinds 1 november 2011 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 71,00 euro.

  Amsterdam » Middenmeer » Middenmeer Zuid » 1098AP
  Ruim appartement in Amsterdam - Watergraafsmeer

  Dit Airbnb appartement in Middenmeer in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 5 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Jan die sinds 1 juni 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 73,00 euro.

  Amsterdam » Middenmeer » Middenmeer Zuid » 1098AS
  Rooftopterrace Room in East-A'dam

  Deze Airbnb kamer in Middenmeer in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Alex die sinds 1 juni 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 98,00 euro.

  Amsterdam » Middenmeer » Middenmeer Zuid » 1098NB
  Spacious apartment in Amsterdam Oost

  Dit Airbnb appartement in Middenmeer in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Yael die sinds 1 april 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 92,00 euro.

  Amsterdam » Middenmeer » Middenmeer Noord » 1098LT
  Private room w/ deck in Amsterdam Oost home

  Deze Airbnb kamer in Middenmeer in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 1 gast en heeft een minimum verblijf van 5 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Annelise die sinds 1 januari 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 56,00 euro.

  Amsterdam » Middenmeer » Middenmeer Noord » 1098GR
  Nice 45m2 room with roofterrace

  Deze Airbnb kamer in Middenmeer in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Enith die sinds 1 september 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 77,00 euro.

  Amsterdam » Middenmeer » Middenmeer Noord » 1098JC
  The Garden Studio

  Deze Airbnb kamer in Middenmeer in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Lori die sinds 1 februari 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 103,00 euro.

  Amsterdam » Middenmeer » Middenmeer Zuid » 1098PV

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Middenmeer

  Instellen

  Buurten in Middenmeer

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?