Airbnb kamers en woningen in de buurt Lastage

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Lastage.

Amsterdam heeft nu een eigen 112 Facebook pagina

  Maandag 9 oktober 2017

  Flat in historical heart

  Dit Airbnb appartement in Nieuwmarkt/Lastage in Stadsdeel Centrum is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Emmanuel die sinds 1 januari 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 144,00 euro.

  Amsterdam > Nieuwmarkt/Lastage > Lastage > 1011EH
  Large Rooftop Terrace & Unique Cosy Room CENTRE

  Deze Airbnb kamer in Nieuwmarkt/Lastage in Stadsdeel Centrum is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Sas die sinds 1 oktober 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 81,00 euro.

  Amsterdam > Nieuwmarkt/Lastage > Lastage > 1011CA
  Charming Canal house City Centre 4p

  Deze Airbnb flat in Nieuwmarkt/Lastage in Stadsdeel Centrum is geschikt voor maximaal 4 gasten en varieert voor wat betreft de minimale verblijfsduur. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Douwe die sinds 1 mei 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb flat is 154,00 euro.

  Amsterdam > Nieuwmarkt/Lastage > Lastage > 1011CZ
  Cozy Houseboat Amsterdam

  Deze boot in Nieuwmarkt/Lastage in Stadsdeel Centrum is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Cozy die sinds 1 augustus 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze boot is 139,00 euro.

  Amsterdam > Nieuwmarkt/Lastage > Lastage > 1011AJ

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Lastage

  Instellen

  Buurten in Nieuwmarkt/Lastage

  © 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement