Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de buurt Lastage

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Lastage.

  Maandag 9 oktober 2017

  Flat in historical heart

  Dit Airbnb appartement in Nieuwmarkt/Lastage in Stadsdeel Centrum is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Emmanuel die sinds 1 januari 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 144,00 euro.

  Amsterdam » Nieuwmarkt/Lastage » Lastage » 1011EH
  Large Rooftop Terrace & Unique Cosy Room CENTRE

  Deze Airbnb kamer in Nieuwmarkt/Lastage in Stadsdeel Centrum is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Sas die sinds 1 oktober 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 81,00 euro.

  Amsterdam » Nieuwmarkt/Lastage » Lastage » 1011CA
  Charming Canal house City Centre 4p

  Deze Airbnb flat in Nieuwmarkt/Lastage in Stadsdeel Centrum is geschikt voor maximaal 4 gasten en varieert voor wat betreft de minimale verblijfsduur. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Douwe die sinds 1 mei 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb flat is 154,00 euro.

  Amsterdam » Nieuwmarkt/Lastage » Lastage » 1011CZ
  Cozy Houseboat Amsterdam

  Deze boot in Nieuwmarkt/Lastage in Stadsdeel Centrum is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Cozy die sinds 1 augustus 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze boot is 139,00 euro.

  Amsterdam » Nieuwmarkt/Lastage » Lastage » 1011AJ

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Lastage

  Instellen

  Buurten in Nieuwmarkt/Lastage

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?