Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de buurt Scheepvaarthuisbuurt

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Scheepvaarthuisbuurt.

  Vrijdag 13 oktober 2017

   De Baronie B & B in het historische centrum

  Deze Airbnb kamer in Nieuwmarkt/Lastage in Stadsdeel Centrum is geschikt voor maximaal 2 gasten en varieert voor wat betreft de minimale verblijfsduur. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Tuhami die sinds 1 april 2011 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 98,00 euro.

  Amsterdam » Nieuwmarkt/Lastage » Scheepvaarthuisbuurt » 1011TE
  Amsterdam Center HouseBoat Caro

  Deze boot in Nieuwmarkt/Lastage in Stadsdeel Centrum is geschikt voor maximaal 4 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Michael die sinds 1 mei 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze boot is 266,00 euro.

  Amsterdam » Nieuwmarkt/Lastage » Scheepvaarthuisbuurt » 1011TE

  Maandag 9 oktober 2017

  2 Central Bedrooms / Downtown / Amazing View!

  Deze Airbnb kamer in Nieuwmarkt/Lastage in Stadsdeel Centrum is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Roy die sinds 1 augustus 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 144,00 euro.

  Amsterdam » Nieuwmarkt/Lastage » Scheepvaarthuisbuurt » 1011BM
  Centrum Houseboat. Central station 3 min walk

  Deze Airbnb kamer in Nieuwmarkt/Lastage in Stadsdeel Centrum is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Jeremy die sinds 1 september 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 186,00 euro.

  Amsterdam » Nieuwmarkt/Lastage » Scheepvaarthuisbuurt » 1011AT

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Scheepvaarthuisbuurt

  Instellen

  Buurten in Nieuwmarkt/Lastage

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?