Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de wijk Omval/Overamstel

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de wijk Omval/Overamstel.

  Donderdag 12 oktober 2017

  city center studio in amsterdam

  Dit herenhuis in De Omval in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Floris die sinds 1 juni 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit herenhuis is 82,00 euro.

  Amsterdam » Omval/Overamstel » Amstelkwartier Noord » 1096BA
  Comfortable studio apartment Amsterdam

  Dit Airbnb appartement in De Omval in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 5 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Casper die sinds 1 augustus 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 82,00 euro.

  Amsterdam » Omval/Overamstel » Amstelkwartier Noord » 1096BA
  Studio nearby Amstel

  Dit Airbnb appartement in De Omval in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Lisanne die sinds 1 december 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 81,00 euro.

  Amsterdam » Omval/Overamstel » Amstelkwartier Noord » 1096BA
  Studio Apartment by the Amstel River

  Dit Airbnb appartement in De Omval in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Philip die sinds 1 december 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 73,00 euro.

  Amsterdam » Omval/Overamstel » Amstelkwartier Noord » 1096GG
  Studio 10 minutes From Centre

  Dit Airbnb appartement in De Omval in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Ignas die sinds 1 maart 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 77,00 euro.

  Amsterdam » Omval/Overamstel » Amstelkwartier Noord » 1096BA
  Nice apartment in a good neighborhood!

  Dit Airbnb appartement in De Omval in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Erwin die sinds 1 augustus 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 71,00 euro.

  Amsterdam » Omval/Overamstel » Amstelkwartier Noord » 1096AC
  Amsterdam

  Dit Airbnb appartement in De Omval in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Jerry die sinds 1 augustus 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 87,00 euro.

  Amsterdam » Omval/Overamstel » Amstelkwartier Noord » 1096BA
  Cosy studio apartment in Amsterdam East

  Dit Airbnb appartement in De Omval in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Emre die sinds 1 januari 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 80,00 euro.

  Amsterdam » Omval/Overamstel » Amstelkwartier Noord » 1096BA
  Apartment (single/couple) || Amsterdam city center

  Dit Airbnb appartement in De Omval in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 6 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Koen die sinds 1 september 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 71,00 euro.

  Amsterdam » Omval/Overamstel » Amstelkwartier Noord » 1096BA

  Dinsdag 10 oktober 2017

  Violet 6 min to Center

  Dit Airbnb appartement in De Omval in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Angie die sinds 1 mei 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 66,00 euro.

  Amsterdam » Omval/Overamstel » Amstelkwartier Noord » 1096BA
  Amstel Studio

  Dit Airbnb appartement in De Omval in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Liesbet die sinds 1 juni 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 97,00 euro.

  Amsterdam » Omval/Overamstel » Amstelkwartier Noord » 1096AC

  Maandag 9 oktober 2017

  ? Apartment on Houseboat + Bikes + Free Parking! ?

  Deze Airbnb kamer in De Omval in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft toilet. Bij aankomst word je welkom geheten door Dick & Loes die sinds 1 september 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 88,00 euro.

  Amsterdam » Omval/Overamstel » Amstelglorie » 1096CN

  Zaterdag 7 oktober 2017

  Cozy studio close to the center

  Deze Airbnb flat in De Omval in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Zola die sinds 1 juni 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb flat is 77,00 euro.

  Amsterdam » Omval/Overamstel » Amstelkwartier Noord » 1096AC
  Private clean app in Amsterdam, 5 min from center!

  Dit Airbnb appartement in De Omval in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Liesbeth die sinds 1 december 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 77,00 euro.

  Amsterdam » Omval/Overamstel » Amstelkwartier Noord » 1096BA
  Bed on the Amstel

  Deze Airbnb kamer in De Omval in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 1 gast en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Swan die sinds 1 maart 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 39,00 euro.

  Amsterdam » Omval/Overamstel » Amstelkwartier Zuid » 1096BN

  Vrijdag 6 oktober 2017

  Comfy Studio 10 minutes From Centre

  Dit Airbnb appartement in De Omval in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Elin die sinds 1 mei 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 113,00 euro.

  Amsterdam » Omval/Overamstel » Amstelkwartier Noord » 1096AC
  Spacious studio 1or2 ps Villa Mokum

  Dit Airbnb appartement in De Omval in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Erica die sinds 1 september 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 82,00 euro.

  Amsterdam » Omval/Overamstel » Amstelkwartier Noord » 1096BA
  Great East area studio!

  Dit Airbnb appartement in De Omval in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en varieert voor wat betreft de minimale verblijfsduur. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Oscar die sinds 1 december 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 81,00 euro.

  Amsterdam » Omval/Overamstel » Amstelkwartier Noord » 1096GG
  Lovely studio 9 mins from the city center.

  Deze Airbnb kamer in De Omval in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 4 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Sam die sinds 1 juli 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 72,00 euro.

  Amsterdam » Omval/Overamstel » Amstelkwartier Noord » 1096AC
  Double bedroom, Quiet City Paradise,

  Deze Airbnb kamer in De Omval in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 3 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Rachell die sinds 1 mei 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 71,00 euro.

  Amsterdam » Omval/Overamstel » Amstelglorie » 1096CN

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Omval/Overamstel

  Instellen

  Buurten in Omval/Overamstel

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?