Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de buurt Java-eiland

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Java-eiland.

  Donderdag 12 oktober 2017

  Ship in Amsterdam

  Deze boot in Oostelijk Havengebied in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 16 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 9 slaapkamers met 16 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Joost die sinds 1 december 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze boot is 640,00 euro.

  Amsterdam » Oostelijk Havengebied » Java-eiland » 1019PE
  Passenger Sailing ship Voorwaarts

  Deze boot in Oostelijk Havengebied in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 16 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 5 slaapkamers met 16 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Joost die sinds 1 december 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze boot is 505,00 euro.

  Amsterdam » Oostelijk Havengebied » Java-eiland » 1019PM
  Luxurious sailing ship anno 1881

  Deze Airbnb kamer in Oostelijk Havengebied in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Peter die sinds 1 november 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 93,00 euro.

  Amsterdam » Oostelijk Havengebied » Java-eiland » 1019RV
  Waterside apartment + parking

  Dit Airbnb appartement in Oostelijk Havengebied in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 7 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Ewout & Bart die sinds 1 november 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 143,00 euro.

  Amsterdam » Oostelijk Havengebied » Java-eiland » 1019RK
  SPACIOUS CANAL HOUSE WITH GARDEN

  Deze Airbnb woning in Oostelijk Havengebied in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Abel die sinds 1 maart 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 155,00 euro.

  Amsterdam » Oostelijk Havengebied » Java-eiland » 1019SZ
  spacious and light three bedroom apartment

  Dit Airbnb appartement in Oostelijk Havengebied in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Reinier die sinds 1 januari 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 175,00 euro.

  Amsterdam » Oostelijk Havengebied » Java-eiland » 1019SG
  Luxurious apartment near the city center

  Dit Airbnb appartement in Oostelijk Havengebied in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Onno die sinds 1 januari 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 155,00 euro.

  Amsterdam » Oostelijk Havengebied » Java-eiland » 1019PM
  Spacious apartment at gorgeous isle + free parking

  Dit Airbnb appartement in Oostelijk Havengebied in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 4 slaapkamers met 4 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Maartje die sinds 1 juli 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 165,00 euro.

  Amsterdam » Oostelijk Havengebied » Java-eiland » 1019PR
  Modern room on an island near the city center

  Deze Airbnb kamer in Oostelijk Havengebied in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Jeff die sinds 1 mei 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 82,00 euro.

  Amsterdam » Oostelijk Havengebied » Java-eiland » 1019RG
  Zeilschip LOTUS

  Deze gedeelde kamer op een boot in Oostelijk Havengebied in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 16 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 16 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Zeiltjalk LOTUS die sinds 1 februari 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze gedeelde kamer is 453,00 euro.

  Amsterdam » Oostelijk Havengebied » Java-eiland » 1019SZ
  Panoramic Views SAIL 2015

  Dit Airbnb appartement in Oostelijk Havengebied in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 4 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Robert &Amp; Mark die sinds 1 augustus 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 170,00 euro.

  Amsterdam » Oostelijk Havengebied » Java-eiland » 1019RE
  Waterside apartment & free parking

  Deze Airbnb kamer in Oostelijk Havengebied in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Roland, Monique, Fela, Flint die sinds 1 februari 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 67,00 euro.

  Amsterdam » Oostelijk Havengebied » Java-eiland » 1019SZ
  Spacious Apartment at Java Island Amsterdam

  Deze Airbnb kamer in Oostelijk Havengebied in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Bart die sinds 1 maart 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 123,00 euro.

  Amsterdam » Oostelijk Havengebied » Java-eiland » 1019RZ

  Maandag 9 oktober 2017

  Sunny waterfront apartment near center

  Dit Airbnb appartement in Oostelijk Havengebied in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Harm die sinds 1 juni 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 113,00 euro.

  Amsterdam » Oostelijk Havengebied » Java-eiland » 1019PM
  Big room with beautiful view near Central Station

  Deze Airbnb kamer in Oostelijk Havengebied in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 1 gast en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Eric & Carla die sinds 1 juni 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 62,00 euro.

  Amsterdam » Oostelijk Havengebied » Java-eiland » 1019PG
  Ship Overwinning

  Deze Airbnb kamer in Oostelijk Havengebied in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 16 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 16 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Joost die sinds 1 december 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 513,00 euro.

  Amsterdam » Oostelijk Havengebied » Java-eiland » 1019PE
  MODERN, spacious apartment with water views

  Deze Airbnb kamer in Oostelijk Havengebied in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Rachel die sinds 1 september 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 77,00 euro.

  Amsterdam » Oostelijk Havengebied » Java-eiland » 1019PE
  adventures Amsterdam exploring

  Deze Airbnb kamer in Oostelijk Havengebied in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 16 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 16 bedden en heeft 8 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Gerard die sinds 1 november 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 109,00 euro.

  Amsterdam » Oostelijk Havengebied » Java-eiland » 1019SC
  LUXURY INDEPENDENT STUDIO on SHIP : free bikes!

  Deze Airbnb kamer in Oostelijk Havengebied in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Angie die sinds 1 december 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 144,00 euro.

  Amsterdam » Oostelijk Havengebied » Java-eiland » 1019RD

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Java-eiland

  Instellen

  Buurten in Oostelijk Havengebied

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?