Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de buurt KNSM-eiland

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt KNSM-eiland.

  Vrijdag 13 oktober 2017

  Novelty: boathouse dazzling 360 view, swim-sundeck

  Deze boot in Oostelijk Havengebied in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Frank & Jasmijn die sinds 1 juli 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze boot is 225,00 euro.

  Amsterdam » Oostelijk Havengebied » KNSM-eiland » 1019BG

  Maandag 9 oktober 2017

  Luxury 200m2 Private HV Houseboat

  Deze boot in Oostelijk Havengebied in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 4 bedden en heeft 2,5 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Mariette die sinds 1 juni 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze boot is 361,00 euro.

  Amsterdam » Oostelijk Havengebied » KNSM-eiland » 1019BG
  Spacious apartment on the Ij-river

  Dit Airbnb appartement in Oostelijk Havengebied in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Ruben die sinds 1 juli 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 134,00 euro.

  Amsterdam » Oostelijk Havengebied » KNSM-eiland » 1019BG
  Comfortabel verblijf op een schip | Machinekamer

  Deze Airbnb kamer in Oostelijk Havengebied in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Koen & Sjoerd die sinds 1 december 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 113,00 euro.

  Amsterdam » Oostelijk Havengebied » KNSM-eiland » 1019LE
  Spacious and quite apartment at the KNSM island!

  Dit Airbnb appartement in Oostelijk Havengebied in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Ruud die sinds 1 september 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 102,00 euro.

  Amsterdam » Oostelijk Havengebied » KNSM-eiland » 1019BG
  Exclusive Wellness Suite | Boat and Breakfast

  Deze Airbnb kamer in Oostelijk Havengebied in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Jolande die sinds 1 juli 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 298,00 euro.

  Amsterdam » Oostelijk Havengebied » KNSM-eiland » 1019BG
  Luxury eco houseboat apt. 10 m. to central station

  Deze Airbnb kamer in Oostelijk Havengebied in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Ingeborg die sinds 1 oktober 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 144,00 euro.

  Amsterdam » Oostelijk Havengebied » KNSM-eiland » 1019BG
  Prachtige ruime woonboot/ houseboat

  Deze boot in Oostelijk Havengebied in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 5 slaapkamers met 6 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Mireille die sinds 1 mei 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze boot is 330,00 euro.

  Amsterdam » Oostelijk Havengebied » KNSM-eiland » 1019BG
  HOUSEBOAT in a very nice quiet area

  Deze Airbnb kamer in Oostelijk Havengebied in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en varieert voor wat betreft de minimale verblijfsduur. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Monique die sinds 1 februari 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 103,00 euro.

  Amsterdam » Oostelijk Havengebied » KNSM-eiland » 1019BG
  ONTSPAN op het KNSM-eiland!

  Dit Airbnb appartement in Oostelijk Havengebied in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Jasper die sinds 1 augustus 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 154,00 euro.

  Amsterdam » Oostelijk Havengebied » KNSM-eiland » 1019ME
  Sky View Room | Boost Amsterdam

  Deze Airbnb kamer in Oostelijk Havengebied in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Jolande die sinds 1 juli 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 128,00 euro.

  Amsterdam » Oostelijk Havengebied » KNSM-eiland » 1019LG
  Harbour View Houseboat Apartm

  Deze boot in Oostelijk Havengebied in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Mariette die sinds 1 juni 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze boot is 258,00 euro.

  Amsterdam » Oostelijk Havengebied » KNSM-eiland » 1019LN
  Romantisch verblijf op een schip | Captain's Cabin

  Deze Airbnb kamer in Oostelijk Havengebied in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Koen & Sjoerd die sinds 1 december 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 113,00 euro.

  Amsterdam » Oostelijk Havengebied » KNSM-eiland » 1019LW

  Zaterdag 7 oktober 2017

  Private room at the KNSM island Amsterdam

  Deze Airbnb kamer in Oostelijk Havengebied in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Jan Willem die sinds 1 oktober 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 82,00 euro.

  Amsterdam » Oostelijk Havengebied » KNSM-eiland » 1019NJ

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor KNSM-eiland

  Instellen

  Buurten in Oostelijk Havengebied

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?