Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de buurt Cremerbuurt West

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Cremerbuurt West.

  Vrijdag 13 oktober 2017

  Nieuw appartement met veel licht!

  Dit Airbnb appartement in Overtoomse Sluis in Stadsdeel West is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 5 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Peter-Paul die sinds 1 mei 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 114,00 euro.

  Amsterdam » Overtoomse Sluis » Cremerbuurt West » 1054WC
  Cozy apartment near Vondelpark

  Dit Airbnb appartement in Overtoomse Sluis in Stadsdeel West is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Olga die sinds 1 mei 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 175,00 euro.

  Amsterdam » Overtoomse Sluis » Cremerbuurt West » 1054ZS
  Apartment oud west

  Dit Airbnb appartement in Overtoomse Sluis in Stadsdeel West is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 7 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Muriel die sinds 1 april 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 82,00 euro.

  Amsterdam » Overtoomse Sluis » Cremerbuurt West » 1054VJ
  Chez Eric - Stay inspired close to vondelpark!

  Deze gedeelde kamer in een apartement in Overtoomse Sluis in Stadsdeel West is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Eric die sinds 1 april 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 46,00 euro.

  Amsterdam » Overtoomse Sluis » Cremerbuurt West » 1054JT

  Maandag 9 oktober 2017

  Two rooms for 4 persons next to Vondelpark!

  Deze Airbnb kamer in Overtoomse Sluis in Stadsdeel West is geschikt voor maximaal 4 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Roelof die sinds 1 september 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 155,00 euro.

  Amsterdam » Overtoomse Sluis » Cremerbuurt West » 1054JZ
  Bright & convenient apartment | Vondelpark, Market

  Dit Airbnb appartement in Overtoomse Sluis in Stadsdeel West is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Willem die sinds 1 september 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 139,00 euro.

  Amsterdam » Overtoomse Sluis » Cremerbuurt West » 1054VE
  Beautiful apartment with a garden.

  Dit Airbnb appartement in Overtoomse Sluis in Stadsdeel West is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Jelte die sinds 1 september 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 98,00 euro.

  Amsterdam » Overtoomse Sluis » Cremerbuurt West » 1054EB
  Cosy light bedroom with balcony

  Deze Airbnb kamer in Overtoomse Sluis in Stadsdeel West is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Jeffrey die sinds 1 juli 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 82,00 euro.

  Amsterdam » Overtoomse Sluis » Cremerbuurt West » 1054VN
  Central apartment with garden near Vondelpark

  Dit Airbnb appartement in Overtoomse Sluis in Stadsdeel West is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Denise En Dick die sinds 1 september 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 102,00 euro.

  Amsterdam » Overtoomse Sluis » Cremerbuurt West » 1054TR
  Bright Apartment in Oud-West - Next to Vondelpark

  Dit Airbnb appartement in Overtoomse Sluis in Stadsdeel West is geschikt voor maximaal 3 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Jos die sinds 1 juni 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 128,00 euro.

  Amsterdam » Overtoomse Sluis » Cremerbuurt West » 1054TV
  Cozy flat in the heart of Amsterdam

  Dit Airbnb appartement in Overtoomse Sluis in Stadsdeel West is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Daniela die sinds 1 juni 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 98,00 euro.

  Amsterdam » Overtoomse Sluis » Cremerbuurt West » 1054KJ
  Spacious & Bright City Apartment

  Dit Airbnb appartement in Overtoomse Sluis in Stadsdeel West is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Mark die sinds 1 november 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 242,00 euro.

  Amsterdam » Overtoomse Sluis » Cremerbuurt West » 1054TG
  Home away from Home with the Amsterdammers

  Deze Airbnb kamer in Overtoomse Sluis in Stadsdeel West is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Roxy die sinds 1 juli 2011 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 84,00 euro.

  Amsterdam » Overtoomse Sluis » Cremerbuurt West » 1054XZ
  Beautiful cozy apartment in Amsterdam Old West

  Dit Airbnb appartement in Overtoomse Sluis in Stadsdeel West is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Rutger die sinds 1 juli 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 128,00 euro.

  Amsterdam » Overtoomse Sluis » Cremerbuurt West » 1054TV
  Modern apartment near Vondelpark in Amsterdam West

  Dit Airbnb appartement in Overtoomse Sluis in Stadsdeel West is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Eelco die sinds 1 december 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 175,00 euro.

  Amsterdam » Overtoomse Sluis » Cremerbuurt West » 1054TH
  School Building Private bathroom

  Deze Airbnb kamer in Overtoomse Sluis in Stadsdeel West is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Tycho die sinds 1 juli 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 113,00 euro.

  Amsterdam » Overtoomse Sluis » Cremerbuurt West » 1054VX
  Spacious & bright love nest in Oud-West w/rooftop

  Dit Airbnb appartement in Overtoomse Sluis in Stadsdeel West is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Lorin die sinds 1 november 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 258,00 euro.

  Amsterdam » Overtoomse Sluis » Cremerbuurt West » 1054DZ
  Amsterdam ground-floor rooms

  Deze Airbnb kamer in Overtoomse Sluis in Stadsdeel West is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Danny die sinds 1 juli 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 186,00 euro.

  Amsterdam » Overtoomse Sluis » Cremerbuurt West » 1054JS
  Cozy Private Room near Vondelpark and Leidseplein

  Deze Airbnb kamer in Overtoomse Sluis in Stadsdeel West is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Guus die sinds 1 maart 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 88,00 euro.

  Amsterdam » Overtoomse Sluis » Cremerbuurt West » 1054JV
  Charming Apartment with Canal View!

  Dit Airbnb appartement in Overtoomse Sluis in Stadsdeel West is geschikt voor maximaal 4 gasten en varieert voor wat betreft de minimale verblijfsduur. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Natasja And Mylan die sinds 1 mei 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 84,00 euro.

  Amsterdam » Overtoomse Sluis » Cremerbuurt West » 1054XS

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Cremerbuurt West

  Instellen

  Buurten in Overtoomse Sluis

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?