Airbnb kamers en woningen in de wijk Sloter-/Riekerpolder

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de wijk Sloter-/Riekerpolder.

Amsterdam heeft nu een eigen 112 Facebook pagina

  Vrijdag 13 oktober 2017

  Comfortable Amsterdam Bed and Breakfast

  Deze Airbnb kamer in Sloten- en Riekerpolder in Stadsdeel Nieuw-West is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Saskia die sinds 1 mei 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 93,00 euro.

  Amsterdam > Sloter-/Riekerpolder > Nieuw Sloten Zuidwest > 1066TC
  A great family house in Amsterdam

  Deze Airbnb woning in Sloten- en Riekerpolder in Stadsdeel Nieuw-West is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Jeroen, Simone & Zoe die sinds 1 oktober 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 159,00 euro.

  Amsterdam > Sloter-/Riekerpolder > Sloterweg e.o. > 1066CS
  Nice home with garden

  Deze Airbnb woning in Middelveldsche Akerpolder en Sloten in Stadsdeel Nieuw-West is geschikt voor maximaal 8 gasten en heeft een minimum verblijf van 4 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 4 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Sonja die sinds 1 juni 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 258,00 euro.

  Amsterdam > Sloter-/Riekerpolder > Dorp Sloten > 1066EN
  Light, comfortable, and spacious house.

  Deze Airbnb woning in Sloten- en Riekerpolder in Stadsdeel Nieuw-West is geschikt voor maximaal 6 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 6 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Bart die sinds 1 november 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 170,00 euro.

  Amsterdam > Sloter-/Riekerpolder > Nieuw Sloten Zuidwest > 1066EE
  Landelijk wonen, dichtbij centrum.

  Deze Airbnb villa in Sloten- en Riekerpolder in Stadsdeel Nieuw-West is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 5 slaapkamers met 5 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Mariette die sinds 1 december 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb villa is 206,00 euro.

  Amsterdam > Sloter-/Riekerpolder > Nieuw Sloten Zuidwest > 1066TA
  Amsterdam.  Available - 22nd July to 12th August

  Deze Airbnb woning in Sloten- en Riekerpolder in Stadsdeel Nieuw-West is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 6 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Derek die sinds 1 mei 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 175,00 euro.

  Amsterdam > Sloter-/Riekerpolder > Nieuw Sloten Noordwest > 1066SJ
  Cosy and spacious family house

  Deze Airbnb woning in Sloten- en Riekerpolder in Stadsdeel Nieuw-West is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 4 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Frances die sinds 1 juli 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 155,00 euro.

  Amsterdam > Sloter-/Riekerpolder > Nieuw Sloten Zuidwest > 1066JX
  My little house

  Deze Airbnb hut in Middelveldsche Akerpolder en Sloten in Stadsdeel Nieuw-West is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Hans die sinds 1 april 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb hut is 87,00 euro.

  Amsterdam > Sloter-/Riekerpolder > Dorp Sloten > 1066EV
  Villa in the suburb of Amsterdam/Sloten.

  Deze Airbnb woning in Middelveldsche Akerpolder en Sloten in Stadsdeel Nieuw-West is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 4 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Linda die sinds 1 augustus 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 128,00 euro.

  Amsterdam > Sloter-/Riekerpolder > Dorp Sloten > 1066EW
  Unique family house in typical old Dutch area

  Deze Airbnb woning in Middelveldsche Akerpolder en Sloten in Stadsdeel Nieuw-West is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Johanna die sinds 1 april 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 252,00 euro.

  Amsterdam > Sloter-/Riekerpolder > Dorp Sloten > 1066CW
  Amazing Loft - Old School Building

  Deze Airbnb woning in Middelveldsche Akerpolder en Sloten in Stadsdeel Nieuw-West is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 4 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Floris die sinds 1 februari 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 386,00 euro.

  Amsterdam > Sloter-/Riekerpolder > Dorp Sloten > 1066EL
  Family friendly houseboat in Amsterdam

  Deze boot in Middelveldsche Akerpolder en Sloten in Stadsdeel Nieuw-West is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 4 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 4 slaapkamers met 6 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Michiel die sinds 1 april 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze boot is 283,00 euro.

  Amsterdam > Sloter-/Riekerpolder > Dorp Sloten > 1066EW
  spacious room, queen bed, sofa, netflix, bikes

  Deze Airbnb kamer in Sloten- en Riekerpolder in Stadsdeel Nieuw-West is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Osman die sinds 1 april 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 62,00 euro.

  Amsterdam > Sloter-/Riekerpolder > Nieuw Sloten Zuidoost > 1066JP
  Double room in a shared apartment

  Deze Airbnb kamer in Sloten- en Riekerpolder in Stadsdeel Nieuw-West is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Sedef die sinds 1 november 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 67,00 euro.

  Amsterdam > Sloter-/Riekerpolder > Nieuw Sloten Zuidoost > 1066JC
  Luxurious, modern apartment near tram/metro

  Dit Airbnb appartement in Sloten- en Riekerpolder in Stadsdeel Nieuw-West is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 4 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Nathalie die sinds 1 maart 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 93,00 euro.

  Amsterdam > Sloter-/Riekerpolder > Belgiƫplein e.o. > 1066SB

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Sloter-/Riekerpolder

  Instellen

  Buurten in Sloter-/Riekerpolder

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement