Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de wijk Sloter-/Riekerpolder

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de wijk Sloter-/Riekerpolder.

  Vrijdag 13 oktober 2017

  Comfortable Amsterdam Bed and Breakfast

  Deze Airbnb kamer in Sloten- en Riekerpolder in Stadsdeel Nieuw-West is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Saskia die sinds 1 mei 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 93,00 euro.

  Amsterdam » Sloter-/Riekerpolder » Nieuw Sloten Zuidwest » 1066TC
  A great family house in Amsterdam

  Deze Airbnb woning in Sloten- en Riekerpolder in Stadsdeel Nieuw-West is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Jeroen, Simone & Zoe die sinds 1 oktober 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 159,00 euro.

  Amsterdam » Sloter-/Riekerpolder » Sloterweg e.o. » 1066CS
  Nice home with garden

  Deze Airbnb woning in Middelveldsche Akerpolder en Sloten in Stadsdeel Nieuw-West is geschikt voor maximaal 8 gasten en heeft een minimum verblijf van 4 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 4 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Sonja die sinds 1 juni 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 258,00 euro.

  Amsterdam » Sloter-/Riekerpolder » Dorp Sloten » 1066EN
  Light, comfortable, and spacious house.

  Deze Airbnb woning in Sloten- en Riekerpolder in Stadsdeel Nieuw-West is geschikt voor maximaal 6 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 6 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Bart die sinds 1 november 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 170,00 euro.

  Amsterdam » Sloter-/Riekerpolder » Nieuw Sloten Zuidwest » 1066EE
  Landelijk wonen, dichtbij centrum.

  Deze Airbnb villa in Sloten- en Riekerpolder in Stadsdeel Nieuw-West is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 5 slaapkamers met 5 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Mariette die sinds 1 december 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb villa is 206,00 euro.

  Amsterdam » Sloter-/Riekerpolder » Nieuw Sloten Zuidwest » 1066TA
  Amsterdam.  Available - 22nd July to 12th August

  Deze Airbnb woning in Sloten- en Riekerpolder in Stadsdeel Nieuw-West is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 6 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Derek die sinds 1 mei 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 175,00 euro.

  Amsterdam » Sloter-/Riekerpolder » Nieuw Sloten Noordwest » 1066SJ
  Cosy and spacious family house

  Deze Airbnb woning in Sloten- en Riekerpolder in Stadsdeel Nieuw-West is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 4 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Frances die sinds 1 juli 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 155,00 euro.

  Amsterdam » Sloter-/Riekerpolder » Nieuw Sloten Zuidwest » 1066JX
  My little house

  Deze Airbnb hut in Middelveldsche Akerpolder en Sloten in Stadsdeel Nieuw-West is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Hans die sinds 1 april 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb hut is 87,00 euro.

  Amsterdam » Sloter-/Riekerpolder » Dorp Sloten » 1066EV
  Villa in the suburb of Amsterdam/Sloten.

  Deze Airbnb woning in Middelveldsche Akerpolder en Sloten in Stadsdeel Nieuw-West is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 4 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Linda die sinds 1 augustus 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 128,00 euro.

  Amsterdam » Sloter-/Riekerpolder » Dorp Sloten » 1066EW
  Unique family house in typical old Dutch area

  Deze Airbnb woning in Middelveldsche Akerpolder en Sloten in Stadsdeel Nieuw-West is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Johanna die sinds 1 april 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 252,00 euro.

  Amsterdam » Sloter-/Riekerpolder » Dorp Sloten » 1066CW
  Amazing Loft - Old School Building

  Deze Airbnb woning in Middelveldsche Akerpolder en Sloten in Stadsdeel Nieuw-West is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 4 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Floris die sinds 1 februari 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 386,00 euro.

  Amsterdam » Sloter-/Riekerpolder » Dorp Sloten » 1066EL
  Family friendly houseboat in Amsterdam

  Deze boot in Middelveldsche Akerpolder en Sloten in Stadsdeel Nieuw-West is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 4 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 4 slaapkamers met 6 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Michiel die sinds 1 april 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze boot is 283,00 euro.

  Amsterdam » Sloter-/Riekerpolder » Dorp Sloten » 1066EW
  spacious room, queen bed, sofa, netflix, bikes

  Deze Airbnb kamer in Sloten- en Riekerpolder in Stadsdeel Nieuw-West is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Osman die sinds 1 april 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 62,00 euro.

  Amsterdam » Sloter-/Riekerpolder » Nieuw Sloten Zuidoost » 1066JP
  Double room in a shared apartment

  Deze Airbnb kamer in Sloten- en Riekerpolder in Stadsdeel Nieuw-West is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Sedef die sinds 1 november 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 67,00 euro.

  Amsterdam » Sloter-/Riekerpolder » Nieuw Sloten Zuidoost » 1066JC
  Luxurious, modern apartment near tram/metro

  Dit Airbnb appartement in Sloten- en Riekerpolder in Stadsdeel Nieuw-West is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 4 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Nathalie die sinds 1 maart 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 93,00 euro.

  Amsterdam » Sloter-/Riekerpolder » BelgiĆ«plein e.o. » 1066SB
  New trendy & calm downtown room with free parking

  Deze Airbnb kamer in Sloten- en Riekerpolder in Stadsdeel Nieuw-West is geschikt voor maximaal 2 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Erwin die sinds 1 juli 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 57,00 euro.

  Amsterdam » Sloter-/Riekerpolder » Sloterweg e.o. » 1066CN
  2 - 3 Pers-Studio, free parking

  Deze loft in Sloten- en Riekerpolder in Stadsdeel Nieuw-West is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Vera die sinds 1 maart 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze loft is 82,00 euro.

  Amsterdam » Sloter-/Riekerpolder » Nieuw Sloten Zuidwest » 1066JZ
  Cottage in Medieval village WITHIN Amsterdam city!

  Deze Airbnb woning in Middelveldsche Akerpolder en Sloten in Stadsdeel Nieuw-West is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Luc die sinds 1 juli 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 87,00 euro.

  Amsterdam » Sloter-/Riekerpolder » Dorp Sloten » 1066ET
  Comfortable apartment near tram, perfect stay

  Dit Airbnb appartement in Sloten- en Riekerpolder in Stadsdeel Nieuw-West is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Jessica die sinds 1 augustus 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 93,00 euro.

  Amsterdam » Sloter-/Riekerpolder » Nieuw Sloten Zuidoost » 1066HC
  Family house out of City Center. Only families.

  Deze Airbnb woning in Sloten- en Riekerpolder in Stadsdeel Nieuw-West is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 5 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Marie die sinds 1 juni 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 160,00 euro.

  Amsterdam » Sloter-/Riekerpolder » Nieuw Sloten Zuidwest » 1066WK

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Sloter-/Riekerpolder

  Instellen

  Buurten in Sloter-/Riekerpolder

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?