Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de buurt Slotermeer Zuid

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Slotermeer Zuid.

  Donderdag 12 oktober 2017

  Amsterdam

  Dit Airbnb appartement in Slotermeer-Zuidwest in Stadsdeel Nieuw-West is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 7 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Lotte die sinds 1 oktober 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 46,00 euro.

  Amsterdam » Slotermeer-Zuidwest » Slotermeer Zuid » 1064SX

  Maandag 9 oktober 2017

  Specious 3 bedroom apartement.

  Dit Airbnb appartement in Slotermeer-Zuidwest in Stadsdeel Nieuw-West is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 6 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Edwin die sinds 1 september 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 252,00 euro.

  Amsterdam » Slotermeer-Zuidwest » Slotermeer Zuid » 1064AA
  Single bedroom (max 1 guest)

  Deze Airbnb kamer in Slotermeer-Zuidwest in Stadsdeel Nieuw-West is geschikt voor maximaal 1 gast en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Greg die sinds 1 juli 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 62,00 euro.

  Amsterdam » Slotermeer-Zuidwest » Slotermeer Zuid » 1064AA
  Ruim, modern en schoon appartement

  Dit Airbnb appartement in Slotermeer-Zuidwest in Stadsdeel Nieuw-West is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Ric die sinds 1 maart 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 102,00 euro.

  Amsterdam » Slotermeer-Zuidwest » Slotermeer Zuid » 1064BP

  Vrijdag 6 oktober 2017

  Nidito de amor

  Deze Airbnb kamer in Slotermeer-Zuidwest in Stadsdeel Nieuw-West is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Arsenio die sinds 1 april 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 67,00 euro.

  Amsterdam » Slotermeer-Zuidwest » Slotermeer Zuid » 1064ER
  Room for 2 or 3 guests in Amsterdam

  Deze Airbnb kamer in Slotermeer-Zuidwest in Stadsdeel Nieuw-West is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Luiz die sinds 1 juli 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 77,00 euro.

  Amsterdam » Slotermeer-Zuidwest » Slotermeer Zuid » 1064HC

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Slotermeer Zuid

  Instellen

  Buurten in Slotermeer-Zuidwest

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?