Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de buurt Emanuel van Meterenbuurt

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Emanuel van Meterenbuurt.

  Maandag 9 oktober 2017

  Cozy familyhouse in quiet neighborhood

  Deze Airbnb woning in Slotervaart in Stadsdeel Nieuw-West is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 22 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 4 slaapkamers met 5 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Gert-Jan die sinds 1 februari 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 155,00 euro.

  Amsterdam » Slotervaart Noord » Emanuel van Meterenbuurt » 1065KE
  Connect-Inn: Bright Beauty

  Deze Airbnb kamer in Slotervaart in Stadsdeel Nieuw-West is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Mathilde die sinds 1 juni 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 68,00 euro.

  Amsterdam » Slotervaart Noord » Emanuel van Meterenbuurt » 1065CD
  Nadjita's Airbnb

  Deze Airbnb kamer in Slotervaart in Stadsdeel Nieuw-West is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Nadja die sinds 1 februari 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 72,00 euro.

  Amsterdam » Slotervaart Noord » Emanuel van Meterenbuurt » 1065AK
  Nice & New apartment

  Dit Airbnb appartement in Slotervaart in Stadsdeel Nieuw-West is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Francois die sinds 1 september 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 119,00 euro.

  Amsterdam » Slotervaart Noord » Emanuel van Meterenbuurt » 1065AN

  Vrijdag 6 oktober 2017

  Intimate studio

  Deze Airbnb kamer in Slotervaart in Stadsdeel Nieuw-West is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Petra die sinds 1 juli 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 48,00 euro.

  Amsterdam » Slotervaart Noord » Emanuel van Meterenbuurt » 1065AA
  ROOM CLOSE TO THE CENTER OF AMSTERDAM.

  Deze Airbnb kamer in Slotervaart in Stadsdeel Nieuw-West is geschikt voor maximaal 2 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Eline die sinds 1 juli 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 62,00 euro.

  Amsterdam » Slotervaart Noord » Emanuel van Meterenbuurt » 1065AP
  ROOM CLOSE TO THE CITY CENTRE OF AMSTERDAM.

  Deze Airbnb kamer in Slotervaart in Stadsdeel Nieuw-West is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Andres die sinds 1 september 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 72,00 euro.

  Amsterdam » Slotervaart Noord » Emanuel van Meterenbuurt » 1065JH

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Emanuel van Meterenbuurt

  Instellen

  Buurten in Slotervaart Noord

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?