Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de buurt Spaarndammerbuurt Zuidoost

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Spaarndammerbuurt Zuidoost.

  Vrijdag 13 oktober 2017

  Stylish apartment in trendy Amsterdam-West

  Dit Airbnb appartement in Spaarndammer- en Zeeheldenbuurt in Stadsdeel West is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Coco Milou die sinds 1 juni 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 206,00 euro.

  Amsterdam » Spaarndammer- en Zeeheldenbuurt » Spaarndammerbuurt Zuidoost » 1013CJ
  Great apartment for family in center of Amsterdam

  Dit Airbnb appartement in Spaarndammer- en Zeeheldenbuurt in Stadsdeel West is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 5 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Bas die sinds 1 juli 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 185,00 euro.

  Amsterdam » Spaarndammer- en Zeeheldenbuurt » Spaarndammerbuurt Zuidoost » 1013NE
  Cozy 2BD apartment near centre!

  Dit Airbnb appartement in Spaarndammer- en Zeeheldenbuurt in Stadsdeel West is geschikt voor maximaal 4 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 5 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Sanna die sinds 1 april 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 206,00 euro.

  Amsterdam » Spaarndammer- en Zeeheldenbuurt » Spaarndammerbuurt Zuidoost » 1013CS
  Unique & Bright Ground Floor Apartment w/ Garden!

  Dit Airbnb appartement in Spaarndammer- en Zeeheldenbuurt in Stadsdeel West is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Tiko die sinds 1 augustus 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 93,00 euro.

  Amsterdam » Spaarndammer- en Zeeheldenbuurt » Spaarndammerbuurt Zuidoost » 1013CS
  Perfect location,luxurious clean

  Dit Airbnb appartement in Spaarndammer- en Zeeheldenbuurt in Stadsdeel West is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Jen die sinds 1 april 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 114,00 euro.

  Amsterdam » Spaarndammer- en Zeeheldenbuurt » Spaarndammerbuurt Zuidoost » 1013RR
  Trendy apartment near Westerpark and the Jordaan

  Dit Airbnb appartement in Spaarndammer- en Zeeheldenbuurt in Stadsdeel West is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Cheryl die sinds 1 maart 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 102,00 euro.

  Amsterdam » Spaarndammer- en Zeeheldenbuurt » Spaarndammerbuurt Zuidoost » 1013SZ
  Urban getaway - Entire appt.

  Deze Airbnb kamer in Spaarndammer- en Zeeheldenbuurt in Stadsdeel West is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Taja die sinds 1 augustus 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 87,00 euro.

  Amsterdam » Spaarndammer- en Zeeheldenbuurt » Spaarndammerbuurt Zuidoost » 1013CJ
  Amsterdam

  Dit Airbnb appartement in Spaarndammer- en Zeeheldenbuurt in Stadsdeel West is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Belle die sinds 1 december 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 113,00 euro.

  Amsterdam » Spaarndammer- en Zeeheldenbuurt » Spaarndammerbuurt Zuidoost » 1013SZ
  Comfy Sofa-bed from Superhost

  Deze Airbnb kamer in Spaarndammer- en Zeeheldenbuurt in Stadsdeel West is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Tahsin die sinds 1 augustus 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 41,00 euro.

  Amsterdam » Spaarndammer- en Zeeheldenbuurt » Spaarndammerbuurt Zuidoost » 1013CJ

  Donderdag 12 oktober 2017

  Sunny room in Downtown/Center of Amsterdam!

  Deze Airbnb kamer in Spaarndammer- en Zeeheldenbuurt in Stadsdeel West is geschikt voor maximaal 1 gast en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Gina die sinds 1 april 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 82,00 euro.

  Amsterdam » Spaarndammer- en Zeeheldenbuurt » Spaarndammerbuurt Zuidoost » 1013MZ
  Convenient & Nice west area a'dam apt.!

  Dit Airbnb appartement in Spaarndammer- en Zeeheldenbuurt in Stadsdeel West is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Willem die sinds 1 januari 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 81,00 euro.

  Amsterdam » Spaarndammer- en Zeeheldenbuurt » Spaarndammerbuurt Zuidoost » 1013SZ

  Maandag 9 oktober 2017

  Cozy room in center/downtown of A'dam!

  Deze Airbnb kamer in Spaarndammer- en Zeeheldenbuurt in Stadsdeel West is geschikt voor maximaal 1 gast en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Gina die sinds 1 april 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 62,00 euro.

  Amsterdam » Spaarndammer- en Zeeheldenbuurt » Spaarndammerbuurt Zuidoost » 1013MZ
  30m2 Amsterdam Canal View Private Studio!

  Deze Airbnb kamer in Spaarndammer- en Zeeheldenbuurt in Stadsdeel West is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Ferry & Annette die sinds 1 september 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 70,00 euro.

  Amsterdam » Spaarndammer- en Zeeheldenbuurt » Spaarndammerbuurt Zuidoost » 1013SW

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Spaarndammerbuurt Zuidoost

  Instellen

  Buurten in Spaarndammer- en Zeeheldenbuurt

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?