Airbnb kamers en woningen in de buurt Zeeheldenbuurt

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Zeeheldenbuurt.

Amsterdam heeft nu een eigen 112 Facebook pagina

  Vrijdag 13 oktober 2017

   Mooie kamer in de buurt van het centrum met een eigen bad

  Deze Airbnb kamer in Spaarndammer- en Zeeheldenbuurt in Stadsdeel West is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Georg die sinds 1 september 2010 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 77,00 euro.

  Amsterdam > Spaarndammer- en Zeeheldenbuurt > Zeeheldenbuurt > 1013NV

  Donderdag 12 oktober 2017

  Our attic in the 'Zeeheldenbuurt'

  Deze Airbnb kamer in Spaarndammer- en Zeeheldenbuurt in Stadsdeel West is geschikt voor maximaal 4 gasten en varieert voor wat betreft de minimale verblijfsduur. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Karen die sinds 1 oktober 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 87,00 euro.

  Amsterdam > Spaarndammer- en Zeeheldenbuurt > Zeeheldenbuurt > 1013LD
  Modern, rooftop terrace & skylights

  Dit Airbnb appartement in Spaarndammer- en Zeeheldenbuurt in Stadsdeel West is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Carsten die sinds 1 september 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 114,00 euro.

  Amsterdam > Spaarndammer- en Zeeheldenbuurt > Zeeheldenbuurt > 1013CR
  Unique Peaceful Houseboat next to the city centre

  Deze boot in Spaarndammer- en Zeeheldenbuurt in Stadsdeel West is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Cindy & Sjoerd die sinds 1 juni 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze boot is 206,00 euro.

  Amsterdam > Spaarndammer- en Zeeheldenbuurt > Zeeheldenbuurt > 1013NH

  Maandag 9 oktober 2017

  Private studio on lovely houseboat, great location

  Deze Airbnb kamer in Spaarndammer- en Zeeheldenbuurt in Stadsdeel West is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Frank die sinds 1 oktober 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 119,00 euro.

  Amsterdam > Spaarndammer- en Zeeheldenbuurt > Zeeheldenbuurt > 1013CR
  Somewhere Else

  Deze Airbnb kamer in Spaarndammer- en Zeeheldenbuurt in Stadsdeel West is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Els die sinds 1 juni 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 103,00 euro.

  Amsterdam > Spaarndammer- en Zeeheldenbuurt > Zeeheldenbuurt > 1013CR

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Zeeheldenbuurt

  Instellen

  Buurten in Spaarndammer- en Zeeheldenbuurt

  © 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement