Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de wijk Stadionbuurt

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de wijk Stadionbuurt.

  Vrijdag 13 oktober 2017

  Comfortable apt with balcony near Museumplein

  Dit Airbnb appartement in Stadionbuurt in Stadsdeel Zuid is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Jan Karel die sinds 1 december 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 102,00 euro.

  Amsterdam » Stadionbuurt » Van Tuyllbuurt » 1076BP
  Home away from home - A'dam South

  Dit Airbnb appartement in Stadionbuurt in Stadsdeel Zuid is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Femke die sinds 1 februari 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 102,00 euro.

  Amsterdam » Stadionbuurt » Van Tuyllbuurt » 1076JA
  Great sunny upper floor apartment

  Dit Airbnb appartement in Stadionbuurt in Stadsdeel Zuid is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Joris die sinds 1 april 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 103,00 euro.

  Amsterdam » Stadionbuurt » Van Tuyllbuurt » 1076KV
  Lovely luxury one bedroom apartment 75mOud Zuid

  Dit Airbnb appartement in Stadionbuurt in Stadsdeel Zuid is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Claire die sinds 1 oktober 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 119,00 euro.

  Amsterdam » Stadionbuurt » Bertelmanpleinbuurt » 1075NG
  Apartment Amsterdam Zuid

  Dit Airbnb appartement in Stadionbuurt in Stadsdeel Zuid is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Stephanie die sinds 1 augustus 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 103,00 euro.

  Amsterdam » Stadionbuurt » Van Tuyllbuurt » 1076NR

  Maandag 9 oktober 2017

  Cozy and warm apartment, great for couples

  Dit Airbnb appartement in Stadionbuurt in Stadsdeel Zuid is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 5 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Bas & Lisette die sinds 1 maart 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 128,00 euro.

  Amsterdam » Stadionbuurt » Van Tuyllbuurt » 1076BR
  Room in a big house

  Deze Airbnb kamer in Stadionbuurt in Stadsdeel Zuid is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Isabella die sinds 1 oktober 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 77,00 euro.

  Amsterdam » Stadionbuurt » Van Tuyllbuurt » 1076LC
  Spacious room in comfy appartment Amsterdam Zuid

  Deze Airbnb kamer in Stadionbuurt in Stadsdeel Zuid is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Valentin die sinds 1 april 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 77,00 euro.

  Amsterdam » Stadionbuurt » Marathonbuurt Oost » 1076RX
  Logeren in een ark op het water

  Deze Airbnb kamer in Stadionbuurt in Stadsdeel Zuid is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Helga die sinds 1 maart 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 88,00 euro.

  Amsterdam » Stadionbuurt » IJsbaanpad e.o. » 1076CW
  Apartment in Famous Oud Zuid Area

  Deze Airbnb flat in Stadionbuurt in Stadsdeel Zuid is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Bart die sinds 1 november 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb flat is 88,00 euro.

  Amsterdam » Stadionbuurt » Van Tuyllbuurt » 1076CG
  Beautiful houseboat - near CITY CENTER

  Deze Airbnb kamer in Stadionbuurt in Stadsdeel Zuid is geschikt voor maximaal 2 gasten en varieert voor wat betreft de minimale verblijfsduur. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Marina die sinds 1 november 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 65,00 euro.

  Amsterdam » Stadionbuurt » IJsbaanpad e.o. » 1076CW
  Great apartment for couples

  Dit Airbnb appartement in Stadionbuurt in Stadsdeel Zuid is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Zander die sinds 1 juli 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 82,00 euro.

  Amsterdam » Stadionbuurt » Marathonbuurt West » 1076ST
  Canal House w/terrace in Oud Zuid/Museum district

  Deze Airbnb woning in Stadionbuurt in Stadsdeel Zuid is geschikt voor maximaal 8 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 5 slaapkamers met 6 bedden en heeft 3,5 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Kristyna die sinds 1 december 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 700,00 euro.

  Amsterdam » Stadionbuurt » Marathonbuurt Oost » 1076AC
  Perfect for large families with small kids

  Dit Airbnb appartement in Stadionbuurt in Stadsdeel Zuid is geschikt voor maximaal 7 gasten en heeft een minimum verblijf van 4 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 7 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Caroline die sinds 1 juli 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 273,00 euro.

  Amsterdam » Stadionbuurt » Van Tuyllbuurt » 1076LE
  Comfortable apartment with private garden

  Dit Airbnb appartement in Stadionbuurt in Stadsdeel Zuid is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 10 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Lianne die sinds 1 mei 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 70,00 euro.

  Amsterdam » Stadionbuurt » Marathonbuurt Oost » 1076XP
  Lovely garden view room Amsterdam

  Deze Airbnb kamer in Stadionbuurt in Stadsdeel Zuid is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Janneke die sinds 1 augustus 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 70,00 euro.

  Amsterdam » Stadionbuurt » Marathonbuurt West » 1076VE
  Charming apartment with terrace in Oud Zuid

  Dit Airbnb appartement in Stadionbuurt in Stadsdeel Zuid is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Elena die sinds 1 november 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 92,00 euro.

  Amsterdam » Stadionbuurt » Marathonbuurt West » 1076PK
  Bright modern apartment w/balcony!

  Dit Airbnb appartement in Stadionbuurt in Stadsdeel Zuid is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Caroline die sinds 1 september 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 102,00 euro.

  Amsterdam » Stadionbuurt » Marathonbuurt Oost » 1076RN
  Knusse 2 persoonskamer

  Deze Airbnb kamer in Stadionbuurt in Stadsdeel Zuid is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Daan die sinds 1 februari 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 62,00 euro.

  Amsterdam » Stadionbuurt » Van Tuyllbuurt » 1076LJ
  Lovely private loft for 2

  Deze Airbnb kamer in Stadionbuurt in Stadsdeel Zuid is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Gwen die sinds 1 juli 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 67,00 euro.

  Amsterdam » Stadionbuurt » Marathonbuurt West » 1076PB

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Stadionbuurt

  Instellen

  Buurten in Stadionbuurt

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?