Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de buurt Marathonbuurt Oost

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Marathonbuurt Oost.

  Maandag 9 oktober 2017

  Spacious room in comfy appartment Amsterdam Zuid

  Deze Airbnb kamer in Stadionbuurt in Stadsdeel Zuid is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Valentin die sinds 1 april 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 77,00 euro.

  Amsterdam » Stadionbuurt » Marathonbuurt Oost » 1076RX
  Canal House w/terrace in Oud Zuid/Museum district

  Deze Airbnb woning in Stadionbuurt in Stadsdeel Zuid is geschikt voor maximaal 8 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 5 slaapkamers met 6 bedden en heeft 3,5 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Kristyna die sinds 1 december 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 700,00 euro.

  Amsterdam » Stadionbuurt » Marathonbuurt Oost » 1076AC
  Comfortable apartment with private garden

  Dit Airbnb appartement in Stadionbuurt in Stadsdeel Zuid is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 10 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Lianne die sinds 1 mei 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 70,00 euro.

  Amsterdam » Stadionbuurt » Marathonbuurt Oost » 1076XP
  Bright modern apartment w/balcony!

  Dit Airbnb appartement in Stadionbuurt in Stadsdeel Zuid is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Caroline die sinds 1 september 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 102,00 euro.

  Amsterdam » Stadionbuurt » Marathonbuurt Oost » 1076RN
  Stijlvol appartement in Oud-Zuid

  Dit Airbnb appartement in Stadionbuurt in Stadsdeel Zuid is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Sabine die sinds 1 januari 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 98,00 euro.

  Amsterdam » Stadionbuurt » Marathonbuurt Oost » 1076XA
  ?Spacious Private Apartment:Center Amsterdam- 70m2

  Dit Airbnb appartement in Stadionbuurt in Stadsdeel Zuid is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 4 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Lotus+Joep die sinds 1 november 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 119,00 euro.

  Amsterdam » Stadionbuurt » Marathonbuurt Oost » 1076XL
  Cosy Studio with terrace, perfect for a couple!

  Dit Airbnb appartement in Stadionbuurt in Stadsdeel Zuid is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Quentin die sinds 1 juli 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 92,00 euro.

  Amsterdam » Stadionbuurt » Marathonbuurt Oost » 1076XL

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Marathonbuurt Oost

  Instellen

  Buurten in Stadionbuurt

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?