Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de wijk Transvaalbuurt

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de wijk Transvaalbuurt.

  Donderdag 12 oktober 2017

  Lovely appartment with balcony!

  Dit Airbnb appartement in Transvaalbuurt in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Jelly die sinds 1 oktober 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 155,00 euro.

  Amsterdam » Transvaalbuurt » Transvaalbuurt West » 1091PX
  Amazing & HIP APT near CITY CENTER

  Dit Airbnb appartement in Transvaalbuurt in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 3 gasten en varieert voor wat betreft de minimale verblijfsduur. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Geertje die sinds 1 augustus 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 172,00 euro.

  Amsterdam » Transvaalbuurt » Transvaalbuurt Oost » 1092VG

  Dinsdag 10 oktober 2017

  Promised House + ROOF TERRACE!

  Dit Airbnb appartement in Transvaalbuurt in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en varieert voor wat betreft de minimale verblijfsduur. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Martijn die sinds 1 april 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 160,00 euro.

  Amsterdam » Transvaalbuurt » Transvaalbuurt Oost » 1092EX
  Perfect apartment, city center (2p.)

  Dit Airbnb appartement in Transvaalbuurt in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Joep die sinds 1 januari 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 124,00 euro.

  Amsterdam » Transvaalbuurt » Transvaalbuurt West » 1091ME
  Apartment Amsterdam East

  Dit Airbnb appartement in Transvaalbuurt in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Emmelie die sinds 1 juni 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 134,00 euro.

  Amsterdam » Transvaalbuurt » Transvaalbuurt West » 1091WX

  Maandag 9 oktober 2017

  Room with a View

  Deze Airbnb kamer in Transvaalbuurt in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Michael die sinds 1 september 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 83,00 euro.

  Amsterdam » Transvaalbuurt » Transvaalbuurt West » 1091VX
  Cosy room with open doors to garden

  Deze Airbnb kamer in Transvaalbuurt in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Tamara die sinds 1 december 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 41,00 euro.

  Amsterdam » Transvaalbuurt » Transvaalbuurt West » 1091LZ
  A Modern studio in the East of Amsterdam

  Deze Airbnb kamer in Transvaalbuurt in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door David die sinds 1 augustus 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 77,00 euro.

  Amsterdam » Transvaalbuurt » Transvaalbuurt West » 1091NT
  Cosy appartment in Amsterdam

  Dit Airbnb appartement in Transvaalbuurt in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Gerrit die sinds 1 april 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 128,00 euro.

  Amsterdam » Transvaalbuurt » Transvaalbuurt West » 1091MD
  Modern light-filled apartment in Amsterdam East!

  Deze Airbnb kamer in Transvaalbuurt in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Roswell die sinds 1 mei 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 50,00 euro.

  Amsterdam » Transvaalbuurt » Transvaalbuurt Oost » 1092JK
  Cosy appartement

  Dit Airbnb appartement in Transvaalbuurt in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Delphine die sinds 1 november 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 103,00 euro.

  Amsterdam » Transvaalbuurt » Transvaalbuurt West » 1091VW
  HEERLIJKE KAMER MET BADKAMER 10 MIN. VAN CENTRUM

  Deze Airbnb kamer in Transvaalbuurt in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Eveline die sinds 1 maart 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 77,00 euro.

  Amsterdam » Transvaalbuurt » Transvaalbuurt West » 1091NX
  Lovely renovated spacious appartement canal view

  Deze Airbnb kamer in Transvaalbuurt in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 4 slaapkamers met 4 bedden en heeft 4 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Wessel die sinds 1 juni 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 92,00 euro.

  Amsterdam » Transvaalbuurt » Transvaalbuurt Oost » 1092GG
  Wonderful Amsterdam 2 or 3 p private place!

  Deze Airbnb kamer in Transvaalbuurt in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Myriam die sinds 1 augustus 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 88,00 euro.

  Amsterdam » Transvaalbuurt » Transvaalbuurt West » 1091PL
  Lovely and light studio appartment

  Deze Airbnb kamer in Transvaalbuurt in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Esther die sinds 1 augustus 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 82,00 euro.

  Amsterdam » Transvaalbuurt » Transvaalbuurt West » 1091VS
  Comfortable, cosy double room

  Deze Airbnb kamer in Transvaalbuurt in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 4 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Anna die sinds 1 februari 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 62,00 euro.

  Amsterdam » Transvaalbuurt » Transvaalbuurt Oost » 1092EZ
  Stylish gardenhouse near the centre

  Deze Airbnb kamer in Transvaalbuurt in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Dexter&Jan die sinds 1 november 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 72,00 euro.

  Amsterdam » Transvaalbuurt » Transvaalbuurt West » 1091WX
  Cosy apartment in lovely East area.

  Dit Airbnb appartement in Transvaalbuurt in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Marieke die sinds 1 juni 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 91,00 euro.

  Amsterdam » Transvaalbuurt » Transvaalbuurt Oost » 1092VS
  Sunny room with balcony

  Deze Airbnb kamer in Transvaalbuurt in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Filippo die sinds 1 oktober 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 82,00 euro.

  Amsterdam » Transvaalbuurt » Transvaalbuurt Oost » 1092CM
  Private & Cozy Room close to centre.

  Deze Airbnb kamer in Transvaalbuurt in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Lea die sinds 1 april 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 49,00 euro.

  Amsterdam » Transvaalbuurt » Transvaalbuurt Oost » 1092HT

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Transvaalbuurt

  Instellen

  Buurten in Transvaalbuurt

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?