Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de buurt Transvaalbuurt Oost

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Transvaalbuurt Oost.

  Donderdag 12 oktober 2017

  Amazing & HIP APT near CITY CENTER

  Dit Airbnb appartement in Transvaalbuurt in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 3 gasten en varieert voor wat betreft de minimale verblijfsduur. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Geertje die sinds 1 augustus 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 172,00 euro.

  Amsterdam » Transvaalbuurt » Transvaalbuurt Oost » 1092VG

  Dinsdag 10 oktober 2017

  Promised House + ROOF TERRACE!

  Dit Airbnb appartement in Transvaalbuurt in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en varieert voor wat betreft de minimale verblijfsduur. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Martijn die sinds 1 april 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 160,00 euro.

  Amsterdam » Transvaalbuurt » Transvaalbuurt Oost » 1092EX

  Maandag 9 oktober 2017

  Modern light-filled apartment in Amsterdam East!

  Deze Airbnb kamer in Transvaalbuurt in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Roswell die sinds 1 mei 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 50,00 euro.

  Amsterdam » Transvaalbuurt » Transvaalbuurt Oost » 1092JK
  Lovely renovated spacious appartement canal view

  Deze Airbnb kamer in Transvaalbuurt in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 4 slaapkamers met 4 bedden en heeft 4 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Wessel die sinds 1 juni 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 92,00 euro.

  Amsterdam » Transvaalbuurt » Transvaalbuurt Oost » 1092GG
  Comfortable, cosy double room

  Deze Airbnb kamer in Transvaalbuurt in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 4 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Anna die sinds 1 februari 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 62,00 euro.

  Amsterdam » Transvaalbuurt » Transvaalbuurt Oost » 1092EZ
  Sunny room with balcony

  Deze Airbnb kamer in Transvaalbuurt in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Filippo die sinds 1 oktober 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 82,00 euro.

  Amsterdam » Transvaalbuurt » Transvaalbuurt Oost » 1092CM
  Cosy apartment in lovely East area.

  Dit Airbnb appartement in Transvaalbuurt in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Marieke die sinds 1 juni 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 91,00 euro.

  Amsterdam » Transvaalbuurt » Transvaalbuurt Oost » 1092VS
  Private & Cozy Room close to centre.

  Deze Airbnb kamer in Transvaalbuurt in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Lea die sinds 1 april 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 49,00 euro.

  Amsterdam » Transvaalbuurt » Transvaalbuurt Oost » 1092HT
  One of a kind studio, upcoming area.

  Deze Airbnb kamer in Transvaalbuurt in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Kristy die sinds 1 januari 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 69,00 euro.

  Amsterdam » Transvaalbuurt » Transvaalbuurt Oost » 1092KA

  Zaterdag 7 oktober 2017

  Bright Room, Amsterdam

  Deze Airbnb kamer in Transvaalbuurt in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en varieert voor wat betreft de minimale verblijfsduur. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Misak & Kors die sinds 1 april 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 67,00 euro.

  Amsterdam » Transvaalbuurt » Transvaalbuurt Oost » 1092JB

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Transvaalbuurt Oost

  Instellen

  Buurten in Transvaalbuurt

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?