Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de buurt Transvaalbuurt West

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Transvaalbuurt West.

  Donderdag 12 oktober 2017

  Lovely appartment with balcony!

  Dit Airbnb appartement in Transvaalbuurt in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Jelly die sinds 1 oktober 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 155,00 euro.

  Amsterdam » Transvaalbuurt » Transvaalbuurt West » 1091PX

  Dinsdag 10 oktober 2017

  Apartment Amsterdam East

  Dit Airbnb appartement in Transvaalbuurt in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Emmelie die sinds 1 juni 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 134,00 euro.

  Amsterdam » Transvaalbuurt » Transvaalbuurt West » 1091WX
  Perfect apartment, city center (2p.)

  Dit Airbnb appartement in Transvaalbuurt in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Joep die sinds 1 januari 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 124,00 euro.

  Amsterdam » Transvaalbuurt » Transvaalbuurt West » 1091ME

  Maandag 9 oktober 2017

  Room with a View

  Deze Airbnb kamer in Transvaalbuurt in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Michael die sinds 1 september 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 83,00 euro.

  Amsterdam » Transvaalbuurt » Transvaalbuurt West » 1091VX
  A Modern studio in the East of Amsterdam

  Deze Airbnb kamer in Transvaalbuurt in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door David die sinds 1 augustus 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 77,00 euro.

  Amsterdam » Transvaalbuurt » Transvaalbuurt West » 1091NT
  Cosy room with open doors to garden

  Deze Airbnb kamer in Transvaalbuurt in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Tamara die sinds 1 december 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 41,00 euro.

  Amsterdam » Transvaalbuurt » Transvaalbuurt West » 1091LZ
  Cosy appartment in Amsterdam

  Dit Airbnb appartement in Transvaalbuurt in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Gerrit die sinds 1 april 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 128,00 euro.

  Amsterdam » Transvaalbuurt » Transvaalbuurt West » 1091MD
  HEERLIJKE KAMER MET BADKAMER 10 MIN. VAN CENTRUM

  Deze Airbnb kamer in Transvaalbuurt in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Eveline die sinds 1 maart 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 77,00 euro.

  Amsterdam » Transvaalbuurt » Transvaalbuurt West » 1091NX
  Cosy appartement

  Dit Airbnb appartement in Transvaalbuurt in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Delphine die sinds 1 november 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 103,00 euro.

  Amsterdam » Transvaalbuurt » Transvaalbuurt West » 1091VW
  Wonderful Amsterdam 2 or 3 p private place!

  Deze Airbnb kamer in Transvaalbuurt in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Myriam die sinds 1 augustus 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 88,00 euro.

  Amsterdam » Transvaalbuurt » Transvaalbuurt West » 1091PL
  Lovely and light studio appartment

  Deze Airbnb kamer in Transvaalbuurt in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Esther die sinds 1 augustus 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 82,00 euro.

  Amsterdam » Transvaalbuurt » Transvaalbuurt West » 1091VS
  Stylish gardenhouse near the centre

  Deze Airbnb kamer in Transvaalbuurt in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Dexter&Jan die sinds 1 november 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 72,00 euro.

  Amsterdam » Transvaalbuurt » Transvaalbuurt West » 1091WX
  Cute apartment with balcony in sun

  Dit Airbnb appartement in Transvaalbuurt in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Anouk die sinds 1 augustus 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 113,00 euro.

  Amsterdam » Transvaalbuurt » Transvaalbuurt West » 1091VN
  Lovely unit (fully private)

  Deze Airbnb kamer in Transvaalbuurt in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 1 gast en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Saskia die sinds 1 oktober 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 62,00 euro.

  Amsterdam » Transvaalbuurt » Transvaalbuurt West » 1091LA
  Nice apartment near city centre, with 2 FREE bikes

  Dit Airbnb appartement in Transvaalbuurt in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 5 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Hugo die sinds 1 januari 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 102,00 euro.

  Amsterdam » Transvaalbuurt » Transvaalbuurt West » 1091NX

  Vrijdag 6 oktober 2017

  Lovely Amsterdam appartment

  Dit Airbnb appartement in Transvaalbuurt in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 4 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Mirjam die sinds 1 oktober 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 77,00 euro.

  Amsterdam » Transvaalbuurt » Transvaalbuurt West » 1091MG

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Transvaalbuurt West

  Instellen

  Buurten in Transvaalbuurt

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?