Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de wijk Tuindorp Oostzaan

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de wijk Tuindorp Oostzaan.

  Donderdag 12 oktober 2017

  True Tranquil Boho House - 15min from AMS CS

  Deze Airbnb woning in Tuindorp Oostzaan in Stadsdeel Noord is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Eveline die sinds 1 januari 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 201,00 euro.

  Amsterdam » Tuindorp Oostzaan » Tuindorp Oostzaan Oost » 1033AZ
  Lovely home in Amsterdam

  Deze Airbnb woning in Tuindorp Oostzaan in Stadsdeel Noord is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Inge die sinds 1 oktober 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 81,00 euro.

  Amsterdam » Tuindorp Oostzaan » Tuindorp Oostzaan Oost » 1033JD
  Spacious house in a green, quiet neighbourhood.

  Deze Airbnb woning in Tuindorp Oostzaan in Stadsdeel Noord is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 5 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Ivar die sinds 1 september 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 123,00 euro.

  Amsterdam » Tuindorp Oostzaan » Tuindorp Oostzaan Oost » 1033JE
  Lovely house garden front and back!

  Deze Airbnb woning in Tuindorp Oostzaan in Stadsdeel Noord is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 7 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 6 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Nynke die sinds 1 juli 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 155,00 euro.

  Amsterdam » Tuindorp Oostzaan » Tuindorp Oostzaan Oost » 1033AZ
  House with garden, 15 min downtown.

  Deze Airbnb woning in Tuindorp Oostzaan in Stadsdeel Noord is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 8 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 3 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Elin die sinds 1 juni 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 80,00 euro.

  Amsterdam » Tuindorp Oostzaan » Tuindorp Oostzaan Oost » 1033JB
  Comfortable apt in up and coming North

  Dit Airbnb appartement in Tuindorp Oostzaan in Stadsdeel Noord is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Carolien die sinds 1 april 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 93,00 euro.

  Amsterdam » Tuindorp Oostzaan » Tuindorp Oostzaan Oost » 1033JB
  Bright & modern house near NDSM

  Deze Airbnb woning in Tuindorp Oostzaan in Stadsdeel Noord is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Inge die sinds 1 juli 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 82,00 euro.

  Amsterdam » Tuindorp Oostzaan » Tuindorp Oostzaan Oost » 1033HJ
  Charming 90m2 house with a garden.

  Deze Airbnb woning in Tuindorp Oostzaan in Stadsdeel Noord is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Nicoline die sinds 1 september 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 155,00 euro.

  Amsterdam » Tuindorp Oostzaan » Tuindorp Oostzaan Oost » 1033EG
  Cosy and bright house

  Deze Airbnb woning in Tuindorp Oostzaan in Stadsdeel Noord is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Eva die sinds 1 juni 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 77,00 euro.

  Amsterdam » Tuindorp Oostzaan » Tuindorp Oostzaan West » 1033MG
  Family house with garden NDSM

  Deze Airbnb woning in Tuindorp Oostzaan in Stadsdeel Noord is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Lotte die sinds 1 maart 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 96,00 euro.

  Amsterdam » Tuindorp Oostzaan » Tuindorp Oostzaan Oost » 1033JD
  A place beyond belief

  Deze Airbnb woning in Tuindorp Oostzaan in Stadsdeel Noord is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 4 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Talisa die sinds 1 januari 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 144,00 euro.

  Amsterdam » Tuindorp Oostzaan » Tuindorp Oostzaan Oost » 1033BG
  Familyhouse in garden village

  Deze Airbnb woning in Tuindorp Oostzaan in Stadsdeel Noord is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Emmy die sinds 1 december 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 149,00 euro.

  Amsterdam » Tuindorp Oostzaan » Tuindorp Oostzaan Oost » 1033VN
  ROOM FOR 1 WITH GREAT WATER VIEWS

  Deze Airbnb kamer in Tuindorp Oostzaan in Stadsdeel Noord is geschikt voor maximaal 1 gast en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Joke En Gerard die sinds 1 januari 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 73,00 euro.

  Amsterdam » Tuindorp Oostzaan » Terrasdorp » 1033NM
  Beautiful and spacious apartment

  Dit Airbnb appartement in Tuindorp Oostzaan in Stadsdeel Noord is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Lucy die sinds 1 april 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 103,00 euro.

  Amsterdam » Tuindorp Oostzaan » Terrasdorp » 1033DX
  Spacious & modern apartment close to city centre!!

  Dit Airbnb appartement in Tuindorp Oostzaan in Stadsdeel Noord is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Julia die sinds 1 maart 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 67,00 euro.

  Amsterdam » Tuindorp Oostzaan » Terrasdorp » 1033RS
  ROOM WITH GREAT VIEW OVER THE WATER

  Deze Airbnb kamer in Tuindorp Oostzaan in Stadsdeel Noord is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Joke En Gerard die sinds 1 januari 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 98,00 euro.

  Amsterdam » Tuindorp Oostzaan » De Bongerd » 1033NL
  Hidden gem: Amsterdam North

  Deze Airbnb kamer in Tuindorp Oostzaan in Stadsdeel Noord is geschikt voor maximaal 2 gasten en varieert voor wat betreft de minimale verblijfsduur. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Tays die sinds 1 februari 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 67,00 euro.

  Amsterdam » Tuindorp Oostzaan » Terrasdorp » 1033RS
  Urban Villa, bright and spacious!

  Deze Airbnb woning in Tuindorp Oostzaan in Stadsdeel Noord is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 6 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Angela die sinds 1 januari 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 263,00 euro.

  Amsterdam » Tuindorp Oostzaan » Terrasdorp » 1033NM
  Beautiful Room In Amsterdam North

  Deze Airbnb kamer in Tuindorp Oostzaan in Stadsdeel Noord is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Eva die sinds 1 september 2011 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 82,00 euro.

  Amsterdam » Tuindorp Oostzaan » De Bongerd » 1036KD
  Modern apartment with 2 balconies + free parking

  Dit Airbnb appartement in Tuindorp Oostzaan in Stadsdeel Noord is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Inge die sinds 1 september 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 134,00 euro.

  Amsterdam » Tuindorp Oostzaan » Terrasdorp » 1033PW

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Tuindorp Oostzaan

  Instellen

  Buurten in Tuindorp Oostzaan

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?