Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de wijk Waterlandpleinbuurt

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de wijk Waterlandpleinbuurt.

  Vrijdag 13 oktober 2017

  Comfie room for 2

  Deze Airbnb kamer in Nieuwendam-Noord in Stadsdeel Noord is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Aura die sinds 1 november 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 46,00 euro.

  Amsterdam » Waterlandpleinbuurt » Werengouw Midden » 1024XB
  Great house at dyke with amazing garden by water

  Deze Airbnb woning in Nieuwendam-Noord in Stadsdeel Noord is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Jessica die sinds 1 juni 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 93,00 euro.

  Amsterdam » Waterlandpleinbuurt » Werengouw Zuid » 1024MH
  Relaxed and spacious family house

  Deze Airbnb woning in Nieuwendam-Noord in Stadsdeel Noord is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Christel die sinds 1 januari 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 257,00 euro.

  Amsterdam » Waterlandpleinbuurt » Werengouw Zuid » 1024LK
  Spacious family house with easy city center access

  Deze Airbnb woning in Nieuwendam-Noord in Stadsdeel Noord is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 4 slaapkamers met 6 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Charlotte die sinds 1 mei 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 133,00 euro.

  Amsterdam » Waterlandpleinbuurt » Werengouw Zuid » 1024LJ
  Amsterdam | Garden | 15 min from central station!

  Dit Airbnb appartement in Nieuwendam-Noord in Stadsdeel Noord is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Patricia die sinds 1 september 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 155,00 euro.

  Amsterdam » Waterlandpleinbuurt » Werengouw Midden » 1024SK
  Spacious house close to meadows and lake.

  Deze Airbnb woning in Nieuwendam-Noord in Stadsdeel Noord is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 3 bedden en heeft 2,5 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Barbara die sinds 1 juni 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 121,00 euro.

  Amsterdam » Waterlandpleinbuurt » Werengouw Zuid » 1024LJ
  Baanakkerspark amsterdam

  Dit Airbnb appartement in Nieuwendam-Noord in Stadsdeel Noord is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Jos die sinds 1 juni 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 180,00 euro.

  Amsterdam » Waterlandpleinbuurt » Baanakkerspark Zuid » 1024PK
  Friendly family house with garden and free parking

  Deze Airbnb woning in Nieuwendam-Noord in Stadsdeel Noord is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 4 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Eelke die sinds 1 december 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 114,00 euro.

  Amsterdam » Waterlandpleinbuurt » Werengouw Zuid » 1024KW
  Eco Home In Amsterdam Noord

  Dit Airbnb appartement in Nieuwendam-Noord in Stadsdeel Noord is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Gianni die sinds 1 maart 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 103,00 euro.

  Amsterdam » Waterlandpleinbuurt » Werengouw Midden » 1024BS
  Family house (170m2) with garden

  Deze Airbnb kamer in Nieuwendam-Noord in Stadsdeel Noord is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Lauran & Sanne die sinds 1 augustus 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 154,00 euro.

  Amsterdam » Waterlandpleinbuurt » Werengouw Zuid » 1024MH
  Prachtig appartement Amsterdam Noord

  Dit Airbnb appartement in Nieuwendam-Noord in Stadsdeel Noord is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 4 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Demian die sinds 1 mei 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 67,00 euro.

  Amsterdam » Waterlandpleinbuurt » Werengouw Midden » 1024KM
  Comfortable family vacation home

  Deze Airbnb woning in Nieuwendam-Noord in Stadsdeel Noord is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Camiel die sinds 1 juli 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 525,00 euro.

  Amsterdam » Waterlandpleinbuurt » Markengouw Midden » 1024GA
  Family house with private and secure parking

  Deze Airbnb woning in Nieuwendam-Noord in Stadsdeel Noord is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Zdenka die sinds 1 oktober 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 206,00 euro.

  Amsterdam » Waterlandpleinbuurt » Markengouw Midden » 1024HL

  Donderdag 12 oktober 2017

  Bright studio Amsterdam

  Dit Airbnb appartement in Nieuwendam-Noord in Stadsdeel Noord is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Alice die sinds 1 mei 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 93,00 euro.

  Amsterdam » Waterlandpleinbuurt » Baanakkerspark Noord » 1024BC
  Nice family home with private parkingspot

  Deze Airbnb woning in Nieuwendam-Noord in Stadsdeel Noord is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Peter&Maria die sinds 1 juni 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 97,00 euro.

  Amsterdam » Waterlandpleinbuurt » Werengouw Zuid » 1024KW

  Maandag 9 oktober 2017

  Amsterdam

  Deze Airbnb woning in Nieuwendam-Noord in Stadsdeel Noord is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 4 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Dick die sinds 1 juli 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 113,00 euro.

  Amsterdam » Waterlandpleinbuurt » Werengouw Zuid » 1024KW
  Peaceful, green Amsterdam house

  Deze Airbnb woning in Nieuwendam-Noord in Stadsdeel Noord is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Ali die sinds 1 april 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 146,00 euro.

  Amsterdam » Waterlandpleinbuurt » Werengouw Zuid » 1024LK
  Beautiful apartment in Amsterdam Noord

  Dit Airbnb appartement in Nieuwendam-Noord in Stadsdeel Noord is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Mareijn & Jeanine die sinds 1 augustus 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 84,00 euro.

  Amsterdam » Waterlandpleinbuurt » Werengouw Midden » 1024BL
  Nice room for single / couple in Amsterdam North

  Deze Airbnb kamer in Nieuwendam-Noord in Stadsdeel Noord is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Cristina die sinds 1 juli 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 72,00 euro.

  Amsterdam » Waterlandpleinbuurt » Markengouw Midden » 1024CG
  Light apartment with spacious room in Adam-N!

  Deze Airbnb kamer in Nieuwendam-Noord in Stadsdeel Noord is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Tommy die sinds 1 maart 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 77,00 euro.

  Amsterdam » Waterlandpleinbuurt » Werengouw Midden » 1024JK

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Waterlandpleinbuurt

  Instellen

  Buurten in Waterlandpleinbuurt

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?