Airbnb kamers en woningen in de buurt Sarphatistrook

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Sarphatistrook.

Amsterdam heeft nu een eigen 112 Facebook pagina

  Maandag 9 oktober 2017

  Cosy apartment in the city center

  Dit Airbnb appartement in Weesperbuurt/Plantage in Stadsdeel Centrum is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 4 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Bart die sinds 1 februari 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 103,00 euro.

  Amsterdam > Weesperbuurt/Plantage > Sarphatistrook > 1018GV
  kramerskamer

  Deze Airbnb flat in Weesperbuurt/Plantage in Stadsdeel Centrum is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Hein die sinds 1 juli 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb flat is 77,00 euro.

  Amsterdam > Weesperbuurt/Plantage > Sarphatistrook > 1018XC
  B&B on houseboat in historical Amsterdam centre

  Deze Airbnb kamer in Weesperbuurt/Plantage in Stadsdeel Centrum is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Els die sinds 1 augustus 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 164,00 euro.

  Amsterdam > Weesperbuurt/Plantage > Sarphatistrook > 1018XS
  Centre of Amsterdam at a canal

  Dit Airbnb appartement in Weesperbuurt/Plantage in Stadsdeel Centrum is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Tobias die sinds 1 mei 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 67,00 euro.

  Amsterdam > Weesperbuurt/Plantage > Sarphatistrook > 1018GD

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Sarphatistrook

  Instellen

  Buurten in Weesperbuurt/Plantage

  Meer nieuws in Sarphatistrook

  © 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement