Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de buurt Weesperbuurt

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Weesperbuurt.

  Vrijdag 13 oktober 2017

  Central Amsterdam Garden Suite

  Deze Airbnb kamer in Weesperbuurt/Plantage in Stadsdeel Centrum is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Jo die sinds 1 april 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 114,00 euro.

  Amsterdam » Weesperbuurt/Plantage » Weesperbuurt » 1018VP
  Apartment in a canal house at the skinny bridge.

  Deze Airbnb kamer in Weesperbuurt/Plantage in Stadsdeel Centrum is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Louise die sinds 1 oktober 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 123,00 euro.

  Amsterdam » Weesperbuurt/Plantage » Weesperbuurt » 1018DN
  Vintage Attic Studio

  Deze Airbnb kamer in Weesperbuurt/Plantage in Stadsdeel Centrum is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Alexander die sinds 1 mei 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 93,00 euro.

  Amsterdam » Weesperbuurt/Plantage » Weesperbuurt » 1018EG

  Maandag 9 oktober 2017

  Ensuite bathroom, great location

  Deze Airbnb kamer in Weesperbuurt/Plantage in Stadsdeel Centrum is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Parag die sinds 1 juli 2010 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 98,00 euro.

  Amsterdam » Weesperbuurt/Plantage » Weesperbuurt » 1018VV
  Spacious room in the beautiful Amsterdam

  Deze Airbnb kamer in Weesperbuurt/Plantage in Stadsdeel Centrum is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Alisa die sinds 1 juli 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 98,00 euro.

  Amsterdam » Weesperbuurt/Plantage » Weesperbuurt » 1018EE
  Center of Amsterdam welcomes you!

  Dit Airbnb appartement in Weesperbuurt/Plantage in Stadsdeel Centrum is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door August die sinds 1 april 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 74,00 euro.

  Amsterdam » Weesperbuurt/Plantage » Weesperbuurt » 1018EL
  BEAUTIFUL AMSTERDAM PRIVATE ROOM

  Deze Airbnb kamer in Weesperbuurt/Plantage in Stadsdeel Centrum is geschikt voor maximaal 2 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Carl & Jeroen die sinds 1 januari 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 83,00 euro.

  Amsterdam » Weesperbuurt/Plantage » Weesperbuurt » 1018VN

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Weesperbuurt

  Instellen

  Buurten in Weesperbuurt/Plantage

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?