Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de buurt Weesperzijde Midden/Zuid

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Weesperzijde Midden/Zuid.

  Vrijdag 13 oktober 2017

  Exclusive Houseboat Amsterdam Center

  Deze boot in Weesperzijde in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Steven die sinds 1 april 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze boot is 391,00 euro.

  Amsterdam » Weesperzijde » Weesperzijde Midden/Zuid » 1091EG
  Trendy A1 studio Amsterdam

  Dit Airbnb appartement in Weesperzijde in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Joram die sinds 1 maart 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 196,00 euro.

  Amsterdam » Weesperzijde » Weesperzijde Midden/Zuid » 1091EJ

  Donderdag 12 oktober 2017

  Cosy studio close to the Amstel with a Balcony

  Dit Airbnb appartement in Weesperzijde in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Rosanne & Els die sinds 1 december 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 114,00 euro.

  Amsterdam » Weesperzijde » Weesperzijde Midden/Zuid » 1091GS
  Amstel Nest - an urban retreat

  Deze Airbnb kamer in Weesperzijde in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en varieert voor wat betreft de minimale verblijfsduur. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Rob & Fang die sinds 1 februari 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 99,00 euro.

  Amsterdam » Weesperzijde » Weesperzijde Midden/Zuid » 1091RB

  Maandag 9 oktober 2017

  Sunny room with private shower close to De Pijp

  Deze Airbnb kamer in Weesperzijde in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Thierry Tasso die sinds 1 juni 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 103,00 euro.

  Amsterdam » Weesperzijde » Weesperzijde Midden/Zuid » 1091SX
  Spacious 2story-apartment + balcony/bikes!!

  Dit Airbnb appartement in Weesperzijde in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Tilaka die sinds 1 augustus 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 83,00 euro.

  Amsterdam » Weesperzijde » Weesperzijde Midden/Zuid » 1091GS
  Kamer in een licht appartement vlakbij de Amstel

  Deze Airbnb kamer in Weesperzijde in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Sietze die sinds 1 augustus 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 88,00 euro.

  Amsterdam » Weesperzijde » Weesperzijde Midden/Zuid » 1091EG

  Zaterdag 7 oktober 2017

  Modern, luxurious & light apartment near centre.

  Dit Airbnb appartement in Weesperzijde in Stadsdeel Oost is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Mike die sinds 1 november 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 102,00 euro.

  Amsterdam » Weesperzijde » Weesperzijde Midden/Zuid » 1091EH

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Weesperzijde Midden/Zuid

  Instellen

  Buurten in Weesperzijde

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?