Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de buurt Burgemeester Tellegenbuurt Oost

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Burgemeester Tellegenbuurt Oost.

  Donderdag 12 oktober 2017

  Very Cozy Room near the center!

  Deze Airbnb kamer in Diamantbuurt in Stadsdeel Zuid is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Yandsi die sinds 1 augustus 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 62,00 euro.

  Amsterdam » Zuid Pijp » Burgemeester Tellegenbuurt Oost » 1073NA

  Vrijdag 6 oktober 2017

  Cozy apartment 15 mins from Central Amsterdam

  Dit Airbnb appartement in Diamantbuurt in Stadsdeel Zuid is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Abdullah die sinds 1 augustus 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 62,00 euro.

  Amsterdam » Zuid Pijp » Burgemeester Tellegenbuurt Oost » 1073HD

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Burgemeester Tellegenbuurt Oost

  Instellen

  Buurten in Zuid Pijp

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?